www.engineering-suomi.com
Seco Tools

Tehokkuutta valuraudan työstöön

Maailmanlaajuinen lastuavien työkalujen valmistaja Seco Tools on kehittänyt uudet kovametalliset kääntöterälaadut TK1001 ja TK2001 valurautojen sorvaukseen. Ne sopivat erityisesti vaativaan valuraudan, kovien metallien ja karkeiden metalliseosten työstöön. Lisäksi ainutlaatuisen patentoidun Duratomic®-teknologian ansiosta lastuaminen on turvallista ja tehokasta.

Tehokkuutta valuraudan työstöön
Uudet laadut, TK1001 ja TK2001 edustavat täysin uutta kääntöterien sukupolvea valuraudan sorvauksessa.

Duratomic-päällysteistä TK1001-laatu sopii ensisijaisesti ja parhaiten harmaan valuraudan työstöön, jossa vaaditaan korkeaa kulumis- ja hankauskestoa. Ainutlaatuinen pinnoitusteknologia varmistaa suuremman kulumisen keston, pidemmän työkalun käyttöiän, parantaa pääsärmän reunan muotojen yhtenäisyyttä ja vastustaa plastista muodonmuutosta sekä parantaa kuumuuden kestoa. Kun etsitään pitkäkestoista ja luotettavaa kääntöterän käyttöaikaa vakaissa olosuhteissa erityisesti harmaalle valuraudalle, uusi TK1001 Duratomic-laatu on ensivalinta. Duratomic-päällystetty TK1001:n perusaineen volframikarbidi on erityisesti suunniteltu korkeaa tuottavutta ajatellen.

TK2001:tä käytetään aina, kun on vaativat työstöolosuhteet tai jos halutaan erinomaista pääsärmän kestävyyttä. Duratomic-teknologian ansiosta TK2001 kääntöterien viistekuluminen on erittäin vähäistä,  jopa epävakaissa lastuamisolosuhteissa tai hakkaavassa työstössä. Näin TK2001 on ensisijainen valinta pallografiittivaluraudalle, erityisesti, kun halutaan pitkä, luotettava ja ennustettava kääntöterien käyttöaika laajalla lastuamisarvoalueella.

Molempien laatujen luotettavuus on erinomainen ja erityisesti silloin, jos valuerien materiaalilaaduissa on eroavaisuuksia. TK1001 ja TK2001 tarjoavat huomattavaa tuottavuuden kasvua, jopa kaikkein vaativimmissa työstöolosuhteissa.

(Picture attached: TK_1.jpg - TK1001/TK2001 Duratomic-pinnoite pidentää kääntöterien käyttöikää ja tuottavuutta)

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan