www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Innovatiivisia ratkaisuja prosessiautomaatioon

Ratkaisujen löytäminen kompleksisiin ongelmiin vaatii huomattavaa asiantuntemusta, erityisesti kun kyseessä ovat räjähdysvaaralliset tilat. Olipa kyseessä anturiteknologian käyttö teollisuussovelluksessa tai räjähdyssuojauksessa käytettävät erittäin joustavat kotelot, vain ne, joilla on vaadittavat tiedot sovellusalueesta, voivat tarjota ideaalisen asiakasratkaisun. Pepperl+Fuchsilla on useiden vuosien kokemus tehdasautomaatiosta ja prosessiautomaatiosta. Näiden avulla yritys voi sopeutua asiakasvaatimuksiin ja tuoda markkinoille oikeat tuotteet.

Innovatiivisia ratkaisuja prosessiautomaatioon

GR-sarjan kotelot Ex e -suojaustyypillä

Tehdasautomaatioantureiden käyttö räjähdysvaarallisissa tiloissa
Automaatiotason kasvaminen prosessiteollisuudessa lisää kysyntää ratkaisuille, joissa käytetään anturiteknologiaa, eivätkä räjähdysvaaralliset tilat muodosta tästä poikkeusta. Pepperl+Fuchs tarjoaa asiakkailleen entistä muokatumpia ratkaisuja tilaluokkiin 1 ja 21. Ratkaisut sisältävät tehdasautomaatiossa käytettävää anturiteknologiaa ja niitä voidaan käyttää lukuisissa sovelluksissa. Kehitys räjähdyssuojauksen automaatiossa on tavattoman nopeaa varastojen valvonnasta huoneiden valvontaan alueilla, jotka keskittyvät henkilösuojeluun ja ympäristön suojeluun. Pepperl+Fuchsin anturit on sijoitettu paineenkestäviin koteloihin ja niiden avulla prosesseja voidaan automatisoida entistä paremmin myös vaativissa olosuhteissa. Esimerkiksi viimeisin pilottiprojekti sisältää R2000-valosähköisen skannerin käytön tilaluokassa 1 tankkerien täyttämiseksi turvallisesti kemiallisilla aineilla.


Innovatiivisia ratkaisuja prosessiautomaatioon

RFID-anturi Ex d -kotelossa

Erittäin joustavat GRP-kotelosarjat erityisiä sovellusvaatimuksia varten
GRP-koteloiden GR-sarjat sopivat täydellisesti prosessitehtaiden sähköasennustarpeisiin. Tämän sarjan tuotteet on suunniteltu tarjoamaan maksimi joustavuus lukuisissa erilaisissa sovelluksissa. Lukuisat pienet yksityiskohdat tekevät erityisten asiakasvaatimusten täyttämisestä helpompaa. Monipuolinen asennusristikko tekee ylimääräisestä asennusalustasta tarpeettoman sekä tekee terminaalien ja kytkentäelementtien suunnittelusta ja asennuksesta nopeaa ja helppoa. Tämä tarkoittaa myös sitä että kaikki DIN-asennuskiskot voidaan asentaa käyttäen itsekierteittäviä ruuveja. Innovatiivisen välikappalejärjestelmän avulla komponentit voidaan asentaa kotelossa eri tasoille. Erilaiset koteloiden koot ja syvyydet takaavat, että paisutettua silikonitiivistettä käyttävät IP66-kotelosarjat tarjoavat runsaasti joustavuutta. Kotelosarjoja voidaan käyttää tilaluokissa 1/21 ja 2/22 jopa -60 °C:n lämpötiloissa.

 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION
Modulaarinen rakenne maksimoi joustavuuden
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION
BTC14 koteloitu kevyt asiakaspääte

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan