www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Modulaarinen rakenne maksimoi joustavuuden

Pepperl+Fuchsin HMI-tuotevalikoiman modulaariset alustat tarjoavat yksilöllisiä ratkaisuja sovelluksiin aina vaarattomista tiloista vyöhykkeelle 1 saakka.

Modulaarinen rakenne maksimoi joustavuuden

VisuNet FLX:in modulaarinen rakenne


VisuNet GXP- ja VisuNet FLX HMI -laiteperheet mahdollistavat maksimaalisen joustavuuden prosessiteollisuudessa. Modulaarisen rakenteen ansiosta HMI-järjestelmät voidaan konfiguroida vastaamaan täsmällisesti yksilöllisiä tarpeita, mikä mahdollistaa erittäin nopeat ja yksinkertaiset huoltovaihtoehdot kentällä. Tämä tarkoittaa, että asiakkaiden käytettävissä on kattava valikoima teknologioita, asennusvaihtoehtoja ja oheislaitteita. Jokainen HMI-järjestelmä koostuu vähintään yhdestä tietokoneyksiköstä ja yhdestä näyttöyksiköstä, jotka molemmat voidaan konfiguroida erikseen. Pepperl+Fuchsin operaattorityöasemat on suunniteltu ja sertifioitu käytettäviksi ATEX/IECEx-vyöhykkeillä 1/21, vyöhykkeillä 2/22 sekä Div 1 -sovelluksissa. Lisäksi kaikkia tuotteita voidaan käyttää vaarattomilla alueilla.

Pepperl+Fuchsin VisuNet-thin-clienteille kehittämä laiteohjelmisto VisuNet RM Shell 5 perustuu Windows 10 IOT 2019 LTSC -versioon ja tarjoaa yksinkertaisen tavan tehdä yksittäisiä säätöjä. Korkeat turvallisuusstandardit ja joustavat konfigurointivaihtoehdot mahdollistavat sen liittämisen lukuisiin virtualisoituihin ja perinteisiin prosessinohjausjärjestelmiin.


Modulaarinen rakenne maksimoi joustavuuden
Thin-client-tuotevalikoiman kokonaisratkaisut jopa vyöhykkeelle 1/21

Tuotevalikoiman täydentävät lujatekoiset thin-clientit, joita voidaan käyttää niin valvontatiloissa kuin ohjauskaapeissakin. Lisäksi mobiileja tablettitietokoneita käyttävät Pepperl+Fuchsin thin-clientit takaavat täydellisen tuotevalikoiman virtualisoituja ja perinteisiä prosessinohjausjärjestelmiä varten. VisuNet Control Center -ohjelmiston avulla thin-clientejä voidaan hallita saumattomasti ja keskitetysti – vyöhykkeeltä 1 aina valvontatiloihin saakka.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION
Innovatiivisia ratkaisuja prosessiautomaatioon
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION
BTC14 koteloitu kevyt asiakaspääte

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan