www.engineering-suomi.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

ProSoft Technology julkaisee uuden PLX30 väylä- ja protokollamuunninsarjan Ethernet- ja sarjaliikenneväylille.

Muuntimet ovat tehokkaita, kestävärakenteisia ja kustannustehokkaita ratkaisuja erityyppisten automaatioväylien liittämiseksi toisiinsa.

ProSoft Technology julkaisee uuden PLX30 väylä- ja protokollamuunninsarjan Ethernet- ja sarjaliikenneväylille.
PLX30 väylä- ja protokollamuunninsarja tukee Client/Server (Asiakas/Palvelin) arkkitehtuuria. Muuntimet mahdollistavat helpon tietoliikenteen EtherNet/IP-, Modbus sarjaliikenne-, Modbus TCP/IP- , ASCII- ja Siemensin Teollisuus-Ethernet -laitteiden välillä.

Kustannustehokas ratkaisu saadaan aikaan muuntimen modulaarisella rakenteella ja käyttämällä huippuluokan elektroniikankomponentteja.

Kuusi ensimmäistä julkaistavaa muunninta ovat:
- EtherNet/IP ja Modbus TCP/IP -protokollamuunnin
- EtherNet/IP- ja Modbus-sarjaliikenne (1 tai 4 porttia) väylämuunnin
- Modbus TCP/IP ja Modbus-sarjaliikenne ( 1 tai 4-porttia) väylämuunnin
- EtherNet/IP ja Siemensin Teollisuus-Ethernet -protokollamuunnin
- EtherNet/IP ja ASCII-sarjaliikenne (1 tai 4-porttia ) väylämuunnin
- Modbus TCP/IP ja Siemensin Teollisuus-Ethernet -protokollamuunnin

PLX-30 on yksikkörakenteinen DIN-kiskoon kiinnitettävä väylä- ja protokollamuunnin, jossa on yksi Ethernet-portti ja enintään neljä eristettyä sarjaporttia. Jokaisessa sarjaportissa on 2500 Vrms:n eristystaso, ja jokainen portti voidaan konfiguroida itsenäisesti tarjoten joustavasti joko Master- tai Slave-liitynnän.

Teollisuusympäristössä käytettäviksi tarkoitettujen PLX30-muuntimien syöttöjännitealue on laaja (10 VDC - 36 VDC), kuten myös käyttölämpötila-alue (-25 °C - 70 °C). Muuntimille löytyy seuraavat hyväksynnät: CE-merkintä, UL/cUL Class I Div II, ATEX Zone 2 ja CB Safety.

Uusi PLX30-muunninsarja tukee useita I/O-yhteyksiä (I/O connections) Ethernet/IP-pohjaisiin Programmable Automation Controller -järjestelmiin (PAC), ja se tarjoaa reaaliaikaista, jopa 4 000 sanan datasiirtoa eri laitteiden välillä, esimerkkinä HMI-, SCADA-järjestelmät, tehonvalvonta- sekä virtausmittauslaitteistot jne.

PLX30-muuntimet ovat ODVA:n EtherNet/IP-määrittelyn mukaisia ja hyödyntävät ProSoft Technologyn pitkää 20 vuoden erikoisosaamista MODBUS-ympäristössä.

Lisäetu: Muuntimeen on saatavissa vapaavalintainen SD-kortti konfiguraatiotiedostojen tallentamista varten. Kortti voidaan muuntimen rikkoutumisen yhteydessä siirtää helposti toiseen muuntimeen, mikä lyhentää seisokkiaikaa.

Kaikki liitäntöihin vaadittavat kytkentäjohdot tulevat PLX30-muuntimen mukana.

Koulutusvideo, joka sisältää laitteen konfiguroinnin askel askeleelta, on saatavilla internetissä osoitteessa: www.prosoft-technology.com/PLX30

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan