www.engineering-suomi.com
NSK

NSK julkistaa uuden laakeriluettelon sähkömoottoreita varten

NSK on julkaissut uuden luettelon, jossa esitellään yrityksen laajaa vakiolaakerivalikoimaa sähkömoottoreita varten. 36-sivuinen luettelo keskittyy sellaisiin ratkaisuihin kuten urakuulalaakerit ja lieriörullalaakerit, mutta se sisältää myös runsaasti neuvoja ja teknisiä tietoja kaikille insinööreille, jotka osallistuvat sähkömoottoreiden suunnitteluun tai huoltoon.

Luettelon helppolukuinen formaatti tarkastelee sähkömoottorien laakerivaatimuksia neljällä tärkeimmällä sovellusalueella: servomoottorit, hyötysuhteeltaan korkeat moottorit, moottorit, joiden nopeutta voidaan ohjata (invertterillä), sekä sähköajoneuvoihin (EV) tarkoitetut moottorit.

Kullekin sovellusalueelle esitellään optimaalinen laakerisarja samoin kuin tärkeimmät suunnittelunäkökohdat ja niihin liittyvät tekniset tiedot. Tämä koskee sekä yrityksen tavallisia laakerisarjoja että suorituskyvyltään korkeita NSKHPS-laakereita, samoin kuin muita teknologioita, joita käytetään sähkömoottoriakselien laakeroinnissa. Tällaisiin teknologioihin kuuluvat korkean suorityskyvyn voiteluaineet ja tiivisteet sekä vaatimusprofiilista riippuen muovisella laakeripitimellä varustetut laakerit, urakuulalaakerit keraamisilla kuulilla sekä takertelua vähentävät ”creep-free” laakerit.

NSK:n sähkömoottoreihin tarkoitettu laakerivalikoima vastaa alan uusimpiin trendeihin tarjoamalla suorituskyvyltään korkeita ja energiahävikiltään alhaisia, hyvin luotettavia ja käyttöiältään pitkiä ratkaisuja. Sarja sisältää esimerkiksi laakereita, jotka on erityisesti suunniteltu tarjoamaan sellaiset ominaisuudet kuten alhainen vääntömomentti ja alhainen lämmöntuotto.

Uusi luettelo sisältää myös hyödyllisiä tietoja esimerkiksi laakerivaurioiden diagnosoimisesta ääni- tai värähtelyanalyysiä käyttämällä. Tämän materiaalin päättää esittely tyypillisistä vauriomalleista, joita sähkömoottorien laakereissa tavataan. Lisäksi julkaisu auttaa kuhunkin sovellukseen optimaalisen rasvan valitsemisessa.

Luettelon paperiversion voi pyytää NSK:ltä ja sen voi ladata PDF-muodossa osoitteesta: www.nsk-literature.com/en/industrial-motor-bearings
 
NSK:n uusi luettelo tarjoaa yrityksen kattavan vakiolaakerivalikoiman sähkömoottoreita varten


NSK julkistaa uuden laakeriluettelon sähkömoottoreita varten

 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan