www.engineering-suomi.com
NSK

NSK laajentaa R&D-keskusta ja pääkonttoria Kiinassa

Äskettäinen käynnistystapahtuma Kunshanissa lähellä Shanghaita merkitsi rakentamisen alkamista. Tämä vahvistaa entisestään NSK:n asemaa Kiinassa ja parantaa sen kilpailuetua.


NSK laajentaa R&D-keskusta ja pääkonttoria Kiinassa
Käynnistystapahtumaan osallistui Kunshanin kaupungin virkamiehiä ja NSK:n työntekijöitä

Kunshanin kaupungin Huaqiaon talouskehitysalueella sijaitsevan laajennetun rakennuksen kokonaispinta-ala on noin 21 000 neliömetriä, ja sen on määrä valmistua elokuussa 2024. Sen lisäksi, että NSK:n asema Kiinassa vahvistuu, investointiin kuuluu työntekijöiden määrän lisääminen ja tutkimuskapasiteetin kasvattaminen paikallisen teknologiakehityksen tukemiseksi.

NSK:n R&D-keskus Kiinassa tarjoaa teknistä tukea auto- ja teollisuuskoneprojekteille eri puolilla maata. Tämän laitoksen laajentaminen on yhtiön keskipitkän aikavälin hallintosuunnitelman mukaista.

NSK Kiinan toimitusjohtaja Yu Guoping piti puheen käynnistystapahtumassa ja sanoi: "Laajentumisen ansiosta NSK voi kehittää teknologioita ja tuotteita nopeasti, edistyksellisillä menetelmillä ja kilpailukykyisin kustannuksin vastaamaan asiakkaiden tarpeita Kiinan markkinoilla. Voimme tehostaa huipputeknologian tutkimus- ja tuotekehitystoimintaamme mm. seuraavilla aloilla: teollisuuskoneet, autoteollisuuden laakerit ja autojen ohjaus."


NSK laajentaa R&D-keskusta ja pääkonttoria Kiinassa
Yu Guoping, NSK Kiinan pääjohtaja ja toimitusjohtaja

NSK Kiina keskittyy erityisesti uusien teknologioiden ja tuotteiden kehittämiseen, jotka liittyvät muun muassa autojen sähköistämiseen ja digitalisointiin, autonomiseen ajamiseen, CNC-työstökoneisiin, suurnopeusjuniin, tuulivoimaan, robotiikkaan ja lääketieteeseen.

Yu Guoping lisäsi: "Yhdistämällä NSK:n ydinteknologiat digitaaliteknologiaan yritys tarjoaa korkealaatuisia ja tehokkaita ratkaisuja Kiinan teollisuuden kehittämiseksi. Lisäksi edistämme maan nykyaikaistamista ja kestävää kehitystä sekä Kunshanin kaupungin taloudellista kehitystä."

www.nsk.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan