www.engineering-suomi.com
NSK

NSK saa kolme arvostettua palkintoa

NSK, maailman johtava laakereiden ja lineaaristen liikeratkaisujen valmistaja, päätti vuoden 2023 juhlimalla kolmea merkittävää palkintoa ja tunnustusta, jotka kuvastavat NSK:n edistyksellistä toimintaa useilla keskeisillä liiketoiminta-alueilla, mukaan lukien tekniset saavutukset, ESG (ympäristö, yhteiskunta ja hallinto) sekä henkilöstön moninaisuus ja osallisuus.

Yhtiö esimerkiksi kertoo ylpeänä, että NSK:n teollisuuskoneiden teknologiakehityskeskuksen johtava pääinsinööri tohtori Satoru Arai sai Japan Society of Mechanical Engineersin (JSME) teknisistä saavutuksista myöntämän vuoden 2023 Manufacturing & Machine Tool Award -palkinnon. JSME myöntää tämän arvostetun palkinnon henkilöille, jotka ovat antaneet valmistukseen ja työstökoneisiin merkittävän panoksen kehittämällä uusia teknologioita, tuotteita ja valmistusmenetelmiä.

Palkinnolla tunnustetaan erityisesti tohtori Arain saavutukset ainutlaatuisen koneen suunnittelukehyksen luomisessa ja työstökoneen tilan vakauttamisteknologian kehittämisessä. NSK:n syöttöohjaimen säädin edustaa tilan vakautustekniikkaa parhaimmillaan. Tämä teknologia mahdollistaa kehittyneen automaation työstökoneissa ja tarjoaa ympäristöhyötyjä, jotka avaavat uusia mahdollisuuksia valmistussovelluksissa. Vaikka NSK:n syöttöohjaimen säädintä ei olekaan vielä saatavana, se on jo herättänyt suurta huomiota alan piirissä.

"Minulle on suuri kunnia saada palkinto pyrkimyksistäni luoda uutta arvoa yhdistämällä koneiden ja komponenttien suunnittelua", sanoo tohtori Arai. "NSK jatkaa ponnistelujaan arvonluonnin lisäämisessä ja reaalimaailman toteutuksien kehittämisessä."

NSK juhlii myös sitä, että se on valittu jälleen mukaan Dow Jones Sustainability Asia Pacific -indeksiin (DJSI Asia Pacific Index), joka on johtava ESG-sijoitusindeksi, joka koostuu sellaisista Aasian ja Tyynenmeren alueen yrityksistä, jotka ovat suoriutuneet erinomaisesti kestävässä kehityksessä.

Yhtiö on valittu DJSI Asia Pacific Index -indeksiin jo 22 peräkkäisenä vuotena vuodesta 2002 lähtien. Tulevaisuudessa NSK jatkaa ESG-hallinnan edistämistä yhtenä tärkeimmistä johtamisnäkökulmistaan ja pyrkii ratkaisemaan sosiaalisia kysymyksiä yhtiön liiketoiminnan avulla.

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä, on palkinto, joka liittyy NSK:n jatkuviin ponnisteluihin henkilöstön monimuotoisuuden ja osallisuuden edistämiseksi. NSK on saanut jälleen kultaisen palkinnon japanilaisen ”work with Pride” -järjestön määrittelemien LGBTQ-aloitteiden arviointiin perustuvan Pride Index 2023 -indeksin perusteella. Yritys on saanut tämän arvostetun palkinnon jo kolmantena peräkkäisenä vuonna, mikä kuvastaa yrityksen halua luoda työympäristö, joka maksimoi jokaisen työntekijän kyvyt ja mahdollisuudet. Lisätäkseen ymmärrystä ja empatiaa vähemmän näkyviä monimuotoisuuden muotoja kohtaan yritys toteuttaa säännöllisesti LGBTQ-aiheisia aloitteita.

"Monimuotoisuus on kilpailukyvyn lähde", toteaa NSK:n toimitusjohtaja Akitoshi Ichii. "Organisaatiokulttuuri, jossa tunnustetaan ja kunnioitetaan toisten yksilöllisyyttä, on innovoinnin kannalta olennaisen tärkeä. Varmistaaksemme, että olemme yritys, jota asiakkaat tarvitsevat, johon
he luottavat ja jonka he valitsevat myös 100 tai 1000 vuoden kuluttua, kunnioitamme kaikkien sidosryhmien erilaisia arvoja ja persoonallisuuksia, edistämme yhteiskunnan kehitystä ja pyrimme NSK-konsernin kestävään kasvuun."

1) Nämä viimeisimmät palkinnot ja tunnustukset kuvastavat NSK:n edistyksellistä toimintaa keskeisillä liiketoiminta-alueilla. Valokuva: robin.ph/Shutterstock


NSK saa kolme arvostettua palkintoa
 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan