www.engineering-suomi.com
NSK

Uusi NSK lämpökäsittelylaitos suojaa toimitusketjuja

NSK:n asiakkaat ympäri maailmaa, mukaan lukien asiakkaat Euroopassa, hyötyvät uuden lämpökäsittelylaitoksen rakentamisesta Japaniin. Tämä on osa jatkuvaa pyrkimystä vahvistaa NSK-ryhmän rakenteellista kestävyyttä ja parantaa samanaikaisesti tuottavuutta ja tehokkuutta.

3 miljardin jenin (noin 23,78 miljoonaa euroa) lämpökäsittelylaitoksen valmistuttua NSK Toyamassa yritys on siirtänyt osan lämpökäsittelyprosesseja NSK Fujisawasta uusiin 3 641 m2:n tiloihin. Tämä BCP-toimenpide (liiketoiminnan jatkuvuuden suunnittelu) on tarkoitettu suojaamaan toimitusketjua sellaisilta luonnonkatastrofeilta kuten maanjäristykset ja tulvat. Yrityksen lämpökäsittelytarpeiden jakaminen eri tehtaiden kesken tarjoaa luonnostaan tietyn varmuustason asiakkaiden suojaamiseksi odottamattomilta tuotantokatkoilta.

NSK on myös käyttänyt tätä mahdollisuutena virtaviivaistaa yrityksen lämpökäsittelyprosesseja ja investoida huipputekniikkaan, joka on luontoystävällistä ja parantaa tuottavuutta ja tehokkuutta entisestäänkin. NSK Toyama esimerkiksi keskittyy tällä hetkellä toteutukseen, jossa osat siirretään autonomisesti prosessien kesken.

Vuodesta 1937 lähtien toiminnassa ollut NSK Fujisawa keskittyy teollisuuskoneissa käytettävien vierintälaakereiden valmistukseen. Tehdas vastaa tärkeimmistä valmistusprosesseista kuten sorvaus, lämpökäsittely, hionta ja kokoonpano. Vuonna 1966 perustetun NSK Toyaman toiminnot ovat historiallisesti keskittyneet suurikokoisten laakereiden taontaan ja sorvaukseen, esimerkkeinä tuuliturbiineissa ja rautatievaunuissa käytettävät laakerit.

Uuden lämpökäsittelylaitoksen rakentaminen NSK Toyamaan suojaa laakereiden toimitusketjuja


Uusi NSK lämpökäsittelylaitos suojaa toimitusketjuja

 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan