www.engineering-suomi.com
Seco Tools

Säästä aikaa ja tehosta tuottavuutta Seco Toolsin uudella Seco Assistant -sovelluksella

Seco Assistant tuo tarvitsemasi tuotetiedot ja työkalut käden ulottuville ilman internet- ja luettelohakuja myös offline-tilassa.

Säästä aikaa ja tehosta tuottavuutta Seco Toolsin uudella Seco Assistant -sovelluksella


Seco Assistant app.jpg

Seco Assistantin koneistuslaskin tarjoaa sinulle minkä tahansa tuotemerkin sorvaus-, jyrsintä- ja poraustiedot, kuten syötöt, nopeudet ja lastuvirrat. Työkalujen vertailutoiminto suosittelee sinulle Seco-työkaluja ja vaihtoehtoisia toisten valmistajien kääntöteriä, kun taas ehdotustoiminto auttaa selvittämään oikeat työkaluvalinnat ja lastuamisstrategiat tiettyihin töihin.

Voit hakea tietoja tuotteen, numeron, nimikkeen tai laadun mukaan tai skannata pakkauksen koodin.

Sovellus on suunniteltu mahdollisimman mukavaksi ja helpoksi käyttää. Sen lataaminen vie vain vähän tilaa, ja käyttöliittymä on selkeän yksinkertainen. Mikä parasta, voit hakea Seco-tuotteita tai käyttää arvolaskimia offline-tilassa silloin, kun internetyhteyttä ei ole.

Seco Assistant virtaviivaistaa jokapäiväistä koneistustyötä – sillä voit mitä sujuvimmin käyttää tärkeitä tietoja ja työkaluja. Helppokäyttöisten ja käytännöllisten toimintojen ansiosta kaikki tarvitsemasi tiedot ovat aina käden ulottuvilla.

Skannaa QR-koodi tai lataa Seco Assistant sovelluskaupasta.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan