www.engineering-suomi.com
DATAPAQ

Prosessinaikaisen lämpötilan profilointi: uusi Furnace Tracker lasin karkaisu-uuneille

Cambridge, Yhdistynyt kuningaskunta. DATAPAQ tarjoaa ensimmäisen nimeomaan lasinkarkaisuprosesseihin tarkoitetun lämpötilan profilointijärjestelmän. Siinä käytetään lämpöpareja lasilevyn lämpötilan mittauksiin sen kulkiessa karkaisu-uunin lävitse. Lasin karkaisu-uunien Furnace Tracker mittaa tarkasti lämpötilat kaikentyyppisistä laseista mukaan lukien kovat ja pehmeäpintaiset matalaemissiolasit. Näin käyttäjät voivat optimoida läpimenoajat ja vähentää energiakustannuksia. Järjestelmään kuuluu valikoima nopean vasteen K-tyypin lämpöpareja, jotka voidaan sementoida testattavaan lasilevyyn. Jopa neljä lämpöparia on kiinnitetty DQ1840-tiedonkeruulaitteeseen, joka tallentaa yksityiskohtaisia lämpötilaprofiileja. Laite on suojattu uunin lämpötiloilta matalalla erityisesti lasin karkaisu-uuneihin suunnitellulla lämpösuojalla. TB7528-lämpösuojan korkeus on vain 29 mm ja pinta-ala 430 mm x 220 mm.

Prosessinaikaisen lämpötilan profilointi: uusi Furnace Tracker lasin karkaisu-uuneille
Kuva: Lasinkarkaisu-uunien Furnace Tracker on tarpeeksi pieni mahtuakseen karkaisu-uuneihin ja se on ihanteellinen ratkaisu tuotannon laadunvalvontaan.

Valmistamisessa käytettävät nikkeli-kromi-molybdeeni-seosteräs ja alan parhaat hitsaustekniikat varmistavat pitkän käyttöiän. Laitteen kaikilla ulkopinnoilla on keraaminen pinnoite, joka sekä heijastaa infrapunalämpöä että estää metallin kontaktin uunin rullien kanssa ja näin minimoi lämmön imeytymisen. Kattava analyysi- ja arkistointiohjelmisto mahdollistaa tietojen viennin muihin Windows-yhteensopiviin ohjelmistoihin.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan