www.engineering-suomi.com
EATON

Uudet kolmivaiheiset mallit Eaton 9PX UPS –laitevalikoimaan

Voimanhallinnan monialayhtiö Eaton ilmoitti lisäävänsä kolmivaiheiset mallit suosittuun Eaton 9PX UPS-sarjaansa. Kompaktit ja tehokkaat keskeytymättömän sähkönsyötön järjestelmät (UPSit) soveltuvat hyvin IT- ja teollisuusympäristöihin, joissa energiatehokkuus on ensisijainen vaatimus.

Uudet kolmivaiheiset mallit Eaton 9PX UPS –laitevalikoimaan
Uudet kolmivaiheiset 9PX-sarjan (3:1) UPS-mallit ovat teholtaan 6, 8 ja 11 kVA:ta. Automaattisen sisäisen ohituskytkimen ansiosta toiminta jatkuu mahdollisesta vikaantumisesta huolimatta. Erillisellä huolto-ohituskytkimellä (vakiona HotSwap-malleissa) UPS voidaan vaihtaa/huoltaa helposti toiseen sähkönsyötön jatkuessa keskeytyksettä kriittisille järjestelmille. Uudet UPSit täydentävät nykyisiä 1-vaiheisia Eaton 9PX-malleja (1:1), jotka ovat saatavana 5 - 11 kVA:n tehoisina. 
 
Online double conversion -tilassa UPSin hyötysuhde on jopa 95% ja vastaavasti korkean hyötysuhteen tilassa 98%. Näin 9PX on luokkansa tehokkain 0,9 tehokertoimellaan, antaen 28% enemmän virtaa suojattaville laitteille kuin markkinoiden muut saman teholuokan UPSit.
Eaton 9PX  on UPS, joka varmistaa häiriöttömän sähkönsyötön kustannustehokkaasti omaten erittäin korkean tehotiheyden ja energiatehokkuuden (PUE = power usage effectiveness).
 
Uusi graafinen LCD-näyttö näyttää selkeästi UPSin tilatiedot ja mittausarvot samalta ruudulta (seitsemän eri kielivaihtoehtoa). LCD-näytön asentoa voi kääntää 45° sopivaan katselukulmaan räkki- tai tornikäytön mukaan. Eaton 9PX edustaa online, double conversion -teknologiaa. Se tarkkailee jatkuvasti sähköarvoja ja ohjaa tarpeen mukaan UPSin jännitettä ja taajuutta.
 
9PX:lla voi mitata myös energian kulutusta. kWh-arvot ovat katseltavissa LCD-näytöltä tai hyödyntämällä Eatonin Intelligent Power® Software -ohjelmistoa. 9PX UPSissa on sarja-, USB- ja releliitännät. Lisäksi siinä on ylimääräinen paikka valinnaiselle kortille (verkkokortti on
vakiona Netpack-malleissa). Mukana tuleva Eatonin Intelligent Power® Software -valvonta ja alasajo-ohjelmisto sopii yhteen kaikkien yleisempien käyttöjärjestelmien ja virtuaali-ohjelmistojen kanssa kuten VMware, Hyper-V,VMware vCenter, Microsoft HyperV, Citrix XEN ja  Red Hat KVM.
 
Lisätietoja osoitteessa: www.eaton.fi, www.eaton.eu
 
Pysyäksesi ajan tasalla uutisista, seuraa Twitterissä  @ Eaton_UPS tai tutustu Eatonin EMEA-alueen sivustoon LinkedIn-palvelussa.
 


Uudet kolmivaiheiset mallit Eaton 9PX UPS –laitevalikoimaan

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan