www.engineering-suomi.com
HMS Industrial Networks AB

IEC 61508 -standardiin perustuvat turvallisten sovellusten ratkaisut

HMS:n IXXAT-brändin IXXAT Safe -tuoteperhe tarjoaa turvallisten viestintäratkaisujen nopean ja kustannustehokkaan käyttöönoton teollisen automaation laitteissa.

IEC 61508 -standardiin perustuvat turvallisten sovellusten ratkaisut
HMS tarjoaa IXXAT Safe -tarjontansa kanssa laajan turvallisen viestinnän ratkaisujen valikoiman IEC 61508 -standardin mukaisesti aina turvaprotokollaohjelmistoista viimeisteltyihin I/O-moduuleihin, jotka voidaan integroida asiakkaiden laitteisiin. HMS ja sen turvakehitystiimi tukevat asiakkaita myös heidän turvasovellustensa kehittämisessä sekä lopputuotteiden sertifioinnissa. He tarjoavat myös asiakaskohtaista kehittämistä OEM-ratkaisuina.

Uusi lisäys IXXAT Safe -tarjontaan on IXXAT Safe T100. Se on kokonaisvaltainen ratkaisu I/O-turvalaitteiden yksinkertaiseen ja nopeaan integraatioon käyttäen turvallista viestintäprotokollaa. IXXAT Safe T100 -turvamoduuli integroidaan suoraan asiakkaan tuotteeseen tai järjestelmään, esimerkiksi hitsausjärjestelmiin, ohjaimiin, laskentapäätteisiin ja moniin muihin. Kaikenkattavan turvalaitteiston ja -ohjelmiston sisältävän arkkitehtuurin sekä TÜV Rheinlandin esisertifioinnin ansiosta IXXAT Safe T100:n käyttö yksinkertaistaa huomattavasti turvallisen viestinnän laitteiden ja järjestelmien kehitystä.

Näin käyttäjien kehittämisaika, kulut ja riskit vähenevät merkittävästi.

IXXAT Safe T100 -järjestelmässä käytetään tunnettuja HMS:n Anybus CompactCom -moduuleja viestintäreittinä epäturvallisen verkon lävitse. Tässä turvallinen viestintä otetaan käyttöön käyttämällä ”mustan kanavan” periaatetta.

Nyt julkaistun ensimmäisen version IXXAT Safe T100/PS PROFIsafe PROFINET-järjestelmälle lisäksi pian on saatavilla lisäversioita, kuten CIP Safety EtherNet/IP-järjestelmään tai Functional Safety over EtherCAT.

Jos on olemassa erityisiä vaatimuksia muotokertoimelle, liittimille tai I/O-laitteiden määrälle, käyttöön voidaan ottaa myös IXXAT Safe T100 -laitteen muunneltuja versioita.

IXXAT Safe -tarjontaan kuuluu myös protokollapinoja Functional Safety over EtherCATille (FSoE), CIP Safety on EtherNet/IP, CIP Safety on Sercos ja openSAFETY.

TÜV Rheinland on IXXAT Safe T100:n tavoin esisertifioinut nämä protokollapinot ja ne mahdollistavat turvallisen viestinnän käyttöönoton sopivissa laitteissa. Laitteiden valmistajat voivat itse suorittaa integraation, mutta HMS on valmis auttamaan käyttöönotossa, siirtämisessä ja sertifioinnissa. Esisertifioidun turvaprotokollapinon käytön etuna asiakkaalle on sen tarjoama merkittävä kehitysajan, kulujen ja riskien lasku.

Lisätietoja IXXAT Safe -tuotteesta osoitteessa www.ixxat.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan