www.engineering-suomi.com
Konecranes News

Pietarin konttiterminaali tilaa kaksi STS-satamanosturia Konecranesilta

Pietarin konttiterminaali (CTSP) on tilannut kaksi Konecranesin satamanosturia (STS), jatkaen jo vuonna 2008 alkanutta kumppanuutta. CTSP:llä on uusien nostureiden käyttöönoton jälkeen käytössään yhteensä kuusi Konecranesin STS-nosturia ja 24 Konecranesin pyörillä kulkevaa satamanosturia (RTG). Tilaus kirjattiin joulukuussa 2020.

Pietarin konttiterminaali tilaa kaksi STS-satamanosturia Konecranesilta

CTSP saa nosturit vuoden 2022 ensimmäisellä ja toisella vuosineljänneksellä. Niiden koko ja ulottuvuus riittävät 16 konttirivin levyisten konttialusten käsittelyyn.

”Olemme käyttäneet Konecranesin konttinostureita jo pitkään ja olemme aina olleet tyytyväisiä nostureiden suorituskykyyn sekä erinomaiseen paikalliseen palveluun. Kun tuli aika valita uudet STS-nosturit, valinta oli suhteellisen helppo”, CTSP:n toimitusjohtaja Aleksandr Štšerbinin sanoo.

Pietarin talvet ovat ankaria, joten nosturit suunnitellaan toimimaan jopa 40 asteen pakkasessa. Niissä on riippukaapeleiden sijaan kaapelinsyöttöketjut käytön nopeuttamiseksi, luotettavuuden parantamiseksi ja huollon helpottamiseksi. Pääpalkki on hyväksi todetun puolisuunnikkaan muotoinen, mikä tekee siitä sekä kevyen että jämäkän. Lisäksi niissä on Konecranesin puomitörmäysten estojärjestelmä.

www.konecranes.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan