www.engineering-suomi.com
HMS Industrial Networks AB

Tehokkaat testausjärjestelmät testipenkkeihin ja ajoneuvoihin

IXXATin FRC-EP-sarjaan liittyy nyt uusi, kompakti FRC-EP170

Tehokkaat testausjärjestelmät testipenkkeihin ja ajoneuvoihin
FRC-EP170 ja FRC-EP190 kuuluvat IXXATin monikäyttöisten FRC-EP-laitteistoalustojen sarjaan. Ne on tarkoitettu käytettäväksi testipenkeissä ja ajoneuvoissa. Suorituskykyisiin mutta kohtuuhintaisiin alustoihin voi liittää mitä moninaisimpia sovelluksia, ja niissä on laaja ohjelmistotuki.

Laitteiden tukemat rajapinnat ovat FlexRay, CAN, CAN FD, LIN, K-Line, USB, Ethernet, EtherCAT, Bluetooth ja RS232 sekä analogiset ja digitaaliset tulot ja lähdöt. Laajennuspaikkojen avulla on helppo lisätä esimerkiksi WLAN-, GSM- tai GPS-rajapintoja. Laitteet ovat siis skaalautuvia, erikoissovelluksiin sopivia ja käyttökelpoisia pitkälle tulevaisuuteen.

Uusi FRC-EP170 on kompaktimpi, kustannustehokas versio IXXATin vanhasta tutusta FRC-EP190:stä. Molemmat toimivat samalla suorittimella ja käyttöjärjestelmällä, joten uutuus on ohjelmistojen kannalta täysin yhteensopiva ja täsmälleen yhtä tehokas kuin vanhempi malli.

Samanlaisten rajapintojen suuri määrä, galvaaninen erotus, parantunut skaalautuvuus ja ennen kaikkea EtherCAT-slave-lisätoiminto tekevät FRC-EP190:stä erinomaisen ratkaisun etenkin ajoneuvojen viestintäympäristöjen testipenkkeihin.

Näppärä FRC-EP170 on kehitetty ajoneuvokäyttöön. Sen tärkeimpiä käyttökohteita ovat yhdyskäytäväratkaisut viestintään ECU-ohjausyksiköiden eri integraatiotasojen kanssa, ohjainten prototyypit, dataloggerien rajapintalaajennukset sekä langattomina signaalinäyttöinä hyödynnettävät tavalliset matkapuhelimet ja tablettitietokoneet.

Vaativat Restbus-simulaatiot ja yhdyskäytäväratkaisut on IXXATin erikoisohjelmistojen ansiosta helppo ja nopea toteuttaa kummalla tahansa mallilla. Erikoisratkaisujen kehitystyötä varten on saatavana myös kattavia kehityspaketteja. Linux-käyttöjärjestelmän ja ilmaisen ohjelmistokehityssovelluksen avulla asiakkaat voivat räätälöidä tarvitsemiaan yksilöllisiä toimintoja ja sovelluksia nopeasti ja helposti.

Lisätietoja FRC-EP-sarjasta uutuuksineen on osoitteessa www.ixxat.de.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan