www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Pepperl+Fuchsin ensimmäisessä Digital Expo-tapahtumassa tutkitaan automaatioteknologian tulevaisuutta

Pepperl+Fuchs ja sen tytäryhtiöt VMT ja ecom kokeilevat uutta tapahtumamuotoa yrityksen ensimmäisillä Digital Expo -virtuaalimessuilla. Maksuton tapahtuma järjestetään 19.–23. huhtikuuta 2021, ja se tarjoaa uusille ja nykyisille asiakkaille kompaktin ja täysin digitaalisen katsauksen teollisuusanturien ja räjähdyssuojauksen asiantuntijoiden nykyiseen tuote- ja ratkaisuvalikoimaan.

Pepperl+Fuchsin ensimmäisessä Digital Expo-tapahtumassa tutkitaan automaatioteknologian tulevaisuutta


Yrityksen nykyinen tapahtuma-alusta www.your-future-automation.com, jossa aikaisemmin järjestettiin Pepperl+Fuchsin verkkohuippukokous, toimii myös tämän tapahtuman virtuaalisena tapahtumapaikkana. Uudessa Digital Expossa käytetään uutta formaattia, joka muistuttaa vähemmän konferenssia ja enemmän teknologiamessuja ja jossa pääpaino on käyttäjien vuorovaikutuksessa sovellusratkaisujen kanssa. Saksaksi ja englanniksi järjestettävän tapahtuman aikana kävijät kulkevat läpi virtuaalisen näyttelytilan, jossa on yksityiskohtaisia interaktiivisia 3D-malleja.

Kutakin virtuaalinäyttelyä täydennetään muun muassa selittävillä videoilla, asiantuntijahaastatteluilla, teknisillä valkoisilla papereilla ja muulla digitaalisella sisällöllä. Kaikki näyttelyt ovat avoinna 24/7 huhtikuun 19. päivästä eteenpäin ja Pepperl+Fuchsin kansainväliset asiantuntijat ovat paikalla vastaamassa kysymyksiin live-chatin välityksellä 23. huhtikuuta saakka. Käyttäjillä on edelleen pääsy tapahtuma-alustalle myös tämän päivämäärän jälkeen.

Neljä teollisuusantureihin ja räjähdyssuojaukseen liittyvää aihetta
Foorumin tunnuslauseen ”Tulevaisuuden automaatio" mukaisesti Digital Expo kattaa laajan valikoiman lupaavia aiheita, jotka liittyvät automaatioteknologiaan. Pepperl+Fuchsin ja sen tytäryhtiön VMT kehittämä PXL+ -teknologia on yksi tapahtuman tärkeimmistä kohokohdista. Tämän tekniikan avulla voidaan luoda kolmiulotteisia pistepilviä, joissa on niin paljon anturidataa – pikseleitä ja informaatiota – kuin tarvitaan. Nämä tiedot ilmaisevat muun muassa skannatun kohteen värin, lämpötilan ja pintaominaisuudet. Esimerkiksi autoteollisuudessa käytettävät robotit, jotka on varustettu tällä tekniikalla, voidaan kouluttaa havaitsemaan pienimmätkin maalipinnan vauriot, jotka eivät näkyisi pelkällä kolmiulotteisella esityksellä. Teknologian avulla käyttäjät voivat luoda joustavan monianturijärjestelmän, jota voidaan mukauttaa olemassa olevien ratkaisujen optimoimiseksi tai täysin uusien sovellusten tutkimiseksi. PXL+ -teknologiaa käsitellään myös ainutlaatuisessa virtuaalinäyttelyssä, jossa tapahtuman kävijät voivat osallistua kilpailuun. Pepperl+Fuchs on lahjoittanut viidet virtuaalitodellisuuslasit, jotka arvotaan kaikkien pelaajien kesken.

Kaikki Pepperl+Fuchsin ensimmäisen Digital Expon aiheet lyhyesti:

• Tulevaisuuden visiointi – PXL+ -teknologian mahdollistama konenäköteknologia

• Edelläkävijänä toimiminen automaattisesti ohjattavissa ajoneuvoissa – hyväksi osoittautuneet sovellukset ja innovatiiviset teknologiat

• IIoT-vallankumoukseen liittyminen – teknologiat, komponentit ja sovellukset

• Ex-Evoluution kokeminen – digitalisaatio, ratkaisut ja teollinen viestintä vaarallisilla alueilla

”Pepperl+Fuchs-konsernin ratkaisuvalikoimassa on kyse jatkuvasta teknologisesta kehityksestä. Tämä koskee myös tapaa, jolla tapahtumakonseptimme ovat kehittyneet. Odotamme innolla, että saamme Digital Expo -tapahtuman avulla houkutella uusia ja nykyisiä asiakkaita mukaan uraauurtavaan ja viihdyttävään tapahtumaan kolmiulotteisessa ympäristössä, joka hämärtää analogisen ja digitaalisen maailman rajoja,” sanoo Dr. Michael Kleinkes, Pepperl+Fuchsin tytäryhtiön VMT:n toimitusjohtaja.

Verkkoilmoittautuminen
Vierailijat voivat ilmoittautua Pepperl+Fuchsin ensimmäiseen Digital Expoon ilmaiseksi osoitteessa www.pepperl-fuchs.com/expo-2021-pr. Tapahtuma järjestetään saksaksi ja englanniksi ja se alkaa 19. huhtikuuta.

Digital Expo -tapahtumaan ilmoittautuminen sisältää myös ilmaisen pääsyn edellisen verkkohuippukokouksen sisältöön. Kaikki kävijät, jotka ovat aiemmin rekisteröityneet Pepperl+Fuchsin tapahtuma-alustalle verkkohuippukokousta varten, voivat käyttää olemassa olevia käyttäjätunnuksiaan myös Digital Expo -tapahtumaan osallistumiseen.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Yksi alusta lukuisiin tehtäviin
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Kestävä, kompakti, turvallinen

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan