www.engineering-suomi.com
Alfalaval News

Ei enää kompromisseja – Alfa Lavalin uusi DuraCirc-kiertomäntäpumppu

Hygieenisissä prosesseissa suorituskyky, hygienia ja helppo huollettavuus ovat ehdottoman tärkeitä. Meijeri-, elintarvike-, juoma-, makeis- ja kosmetiikkatuotteiden valmistajat joutuvat kuitenkin tekemään kompromisseja ja tietyn keskeisen ominaisuuden saavuttamiseksi tinkimään jostakin toisesta tekijästä. Eivät enää.

Ei enää kompromisseja – Alfa Lavalin uusi DuraCirc-kiertomäntäpumppu

Alfa Lavalin uusi DuraCirc®-kiertomäntäpumppu tarjoaa tämän kaiken: tukeva muotoilu, suuri hyötysuhde ja luotettava toiminta, EHEDG-sertifioitu taattu hygieenisyys sekä vakiona 3-A-sertifiointi – sekä helppo huollettavuus.

”DuraCirc muuttaa koko tilanteen”, Alfa Lavalin pumppuportfoliopäällikkö Russ Kelly sanoo. ”Siinä on samassa pumpussa kaikki, mitä käyttäjät haluavat – ylivoimainen suorituskyky, ylivertainen hygieenisyys ja helppo huollettavuus täydellisessä tasapainossa.”

Ylivoimainen suorituskyky

Kestäväksi, luotettavaksi ja tehokkaaksi suunniteltu DuraCirc laajentaa prosessin suorituskykyä. Kestävärakenteisessa pumpussa on erinomainen hyötysuhde, laaja suorituskykyalue ja vähäinen NPSH-arvon (net positive suction head) tarve. Pumppu tuottaa virtauksen 150 m3/h (660 gpm) ja kestää jopa 40 baarin (580 psi) käyttöpainetta, mikä on 15 % enemmän kuin kaikissa muissa markkinoilla olevissa kiertomäntäpumpuissa. Valinnaisten yhteiden ansiosta vanhat Alfa Lavalin ja muiden valmistajien pumput on helppo vaihtaa DuraCirc-pumpuihin ilman putkiston muutoksia.

Ylivertainen hygienia

EHEDG-vaatimusten ja 3-A-hygieniastandardien mukaisesti sertifioitu DuraCirc-pumppu takaa prosessin eheyden ja tuotteen laadun. Pumpussa on raoton rakenne, jossa ei ole kuolleita kulmia. Kaikki tuotepuolen elastomeerit on valmistettu FDA-standardin mukaisista materiaaleista, ja pumpussa on vakiona profiloidut määritetyn puristuksen mukaiset komponentit. Tämä vähentää kontaminaatioriskiä ja vähentää sekä puhdistusaikaa että kustannuksia. Tiivistepinnat ovat kokonaan pumpattavan aineen peitossa, mikä parantaa edelleen puhdistettavuutta. Kovaa kulutusta kestävien laakerien tukemat jäykät akselit on sijoitettu lujaan, ruostumattomasta teräksestä valmistettuun vaihdekoteloon. Tämä vähentää akselin liikkumista ja minimoi pumppauspään kosketuspinnan ja samalla aineen kontaminoitumisriskin. Lisäksi hygieeniseen pesuun soveltuva täysin ruostumattomasta teräksestä valmistettu rakenne takaa puhtaamman ympäristön.

Helppo huollettavuus

DuraCircin innovatiivisia rakenneratkaisuja ovat aidosti edestä ladattava yksiosainen tiiviste, pitkäikäiset laakerit, yhteen osastoon sijoitettu pitkäikäinen vaihteiston voiteluaine, ulkopuoliset säätölevyt sekä täysin samat komponentit eri mallien kesken. Nämä auttavat eliminoimaan monimutkaisen, kalliin ja aikaa vievän kunnostusprosessin ja helpottavat huoltoa.

Monipuolinen pumppu

Monipuolisten pumppuvaihtoehtojen ansiosta DuraCirc on erittäin mukautuva ja sopii laajasti eri sovelluksiin. Saatavilla on laaja valikoima tiivistevaihtoehtoja, aseptinen malli, lämmitys-/jäähdytysvaippa, vaaka- ja pystyasennus sekä suorakaiteen muotoinen syöttöaukko tuotteille, joilla on suuri viskositeetti. Lisäksi DuraCirciin voidaan kytkeä langaton tärinänvalvontajärjestelmä Alfa Laval CM, joka suojaa sekä pumppua että prosessia ja ehkäisee ennakoimattomia seisokkeja.

Lisätietoja: www.alfalaval.com/duracirc

www.alfalaval.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan