www.engineering-suomi.com
Red Lion

Red Lion lanseeraa turvallisen etäkäyttöalustan teollisuudelle

Käytä, valvo ja hallitse etälaitteita helposti

Red Lion lanseeraa turvallisen etäkäyttöalustan teollisuudelle

Red Lionin yhteistyössä MB connect line GmbH:n kanssa toteuttama turvallinen etäkäyttöalusta on nyt saatavilla Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Islannissa, Norjassa, Suomessa, Ruotsissa ja Ranskassa. Tämä uuden sukupolven etäkäyttöratkaisu täyttää nykyaikaisten teollisuussovellusten vaativimmatkin turvallisuustarpeet. Red Lionin turvallinen etäkäyttöalusta keskittää reitittimien hallinnan, jolloin käyttäjät voivat reagoida ja vaikuttaa tärkeimpään omaisuuteensa nopeasti mistä ja milloin tahansa. Mahdollisuus käyttää, valvoa ja hallita erilaisia laitteita etäältä auttaa alentamaan käyttökustannuksia ja lyhentämään seisokkiaikaa vähentämällä työmaakäyntejä ja parantamalla vasteaikoja huomattavasti.

”Koska teollisuusmaailma on siirtynyt nopeasti uuteen etätuotantonormaaliin pandemiasta johtuen, etätuotantokyvyn turvallisesti mahdollistavien alustojen kysyntä ei ole koskaan ollut voimakkaampaa ja kriittisempää”, toteaa Craig Resnick, Vice President, ARC Advisory Group. ”Red Lionin turvallinen etäkäyttöalusta on suunniteltu mahdollistamaan turvallinen reaaliaikainen käyttö mistä tahansa paikasta. ARC odottaa tämän uuden etätuotantonormaalin säilyvän pandemian jälkeenkin, sillä teollisuus on havainnut sen hyödyt tuottavuuden maksimoinnille, keskeisille suorituskykyindikaattoreille, kannattavuudelle ja tärkeimpänä kaikesta kestävyydelle selvitä mistä tahansa tulevista pandemian kaltaisista haasteista.

Red Lionin turvalliset etäkäyttöreitittimet ja -ohjelmistot tarjoavat joustavaa suorituskykyä yhdistettynä tinkimättömään turvallisuuteen. Etäpalveluportaali RLConnect24 tarjoaa yksinkertaisen keskitetyn paikan käytettävän omaisuuden ja käyttäjien valvontaan ja hallintaan. RLConnect24 tarjoaa myös datan visualisointia, maantieteellistä kartoitusta, lokikirjanpitoa ja hälytyksiä operatiivisten tai järjestelmän tuottamien tietojen pohjalta. RLDialUp-asiakasohjelmiston avulla käyttäjät voivat yhdistää PC:nsä turvallisesti etäällä oleviin kohteisiin huoltoa ja konfigurointia varten aivan kuin ne olisi liitetty niihin itse paikalla. Reitittimet ovat teollisuuskäyttöön tarkoitettuja yhdyskäytäviä, jotka tarjoavat vaihtoehtoisesti LAN-, WAN-, sarja-, USB-, Wi-Fi- tai 4G LTE -liitettävyyden ja varmistavat saumattoman integraation mihin tahansa teollisuussovellukseen.

Red Lion on lanseerannut myös kompaktin teollisuuspalomuurin RA10, joka tarjoaa OT-kyberturvallisuutta. Tämä älykäs palomuuri pystyy oppimaan ja konfiguroimaan itseään ja auttamaan vanhempien kohteiden turvaamisessa, osoitekonfliktien välttämisessä ja/tai koneiden tai koneryhmien loogisessa eristyksessä.

Lisätietoja Red Lionin turvallisesta etäkäyttöalustasta saat osoitteesta www.redlion.net.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan