www.engineering-suomi.com
Parker News

Parker SensoControl esittelee uuden paineanturin SCPSi:n, jossa on IO-Link-toiminnallisuus älyesineiden internet -sovellusten kanssa käyttämiseen

Parker Hannifin, maailman johtava hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatioteknologian tuotteiden ja järjestelmien valmistaja, on tuonut markkinoille IO-Link-toiminnolla varustetun SCPSi-paineanturin, jolla voidaan vastata asiakkaiden tarpeisiin aina vain älykkäämmissä teollisuusympäristöissä.

Parker SensoControl esittelee uuden paineanturin SCPSi:n, jossa on IO-Link-toiminnallisuus älyesineiden internet -sovellusten kanssa käyttämiseen

Optimoitu ja pienikokoinen anturi mahdollistaa erittäin yksinkertaisen ja nopean käyttöönoton ja parametrien määrityksen IO-Link-käyttöliittymän ansiosta. Sen myötä tiedot ovat saatavilla nopeammin ja standardoidussa muodossa esimerkiksi ERP-järjestelmässä käyttämistä varten, mikä säästää kustannuksia ja lisää tehokkuutta.

IO-Link-teknologian avulla tiedot siirretään häiriöittä. Tiedonsiirto perustuu 24 V:n signaaliin, joka on täysin digitaalinen. Signaalin siirto on hyvin turvattu ulkoisilta häiriöiltä, joten mittausten epätarkkuudet ovat historiaa.

IO-Link-teknologian avulla voi mitata laajalti erilaisia arvoja, mikä tarjoaa käyttäjälle enemmän joustavuutta ja mahdollisuuden integroida anturi helposti käytössä oleviin järjestelmiin. Kunnonvalvontasovelluksia on näin helppo suunnitella. Vianmääritys etäyhteydellä on myös mahdollista IO-Link-anturin kautta.

Lisätietoja SCPSi-paineanturista saat osoitteesta: https://ph.parker.com/fi/fi/io-link-pressure-sensor-and-switch-scpsi

www.parker.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan