www.engineering-suomi.com
Parker News

Parkerin uusimmat GVI-sarjan invertterit täyttävät sähköisten ja hybridiajoneuvojen vaatimukset

Vetotehon ja aputoimintojen sovellukset hyötyvät uusista GVI-inverttereistä.

Parkerin uusimmat GVI-sarjan invertterit täyttävät sähköisten ja hybridiajoneuvojen vaatimukset

Parker Hannifin, maailman johtava hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatioteknologian tuotteiden ja järjestelmien valmistaja, on julkistanut alan johtavat korkean ja matalan jännitteen Global Vehicle Inverter (GVI) -taajuusmuuttajat ja -invertterit. Nämä kompakteiksi ja kestäviksi muotoillut luotettavat invertterit täyttävät tieliikenteessä toimivien kaupallisten ja maastokäyttöön tarkoitettujen sähköisten ja hybridiajoneuvojen suorituskykyvaatimukset. Taajuusmuuttajat ja invertterit soveltuvat myös muihin kuin vetotehon sovelluksiin, kuten nostolavojen, rakennuskoneiden, materiaalikäsittelykoneiden, jäteautojen, pyöräkuormaajien, kaivinkoneiden ja kaivoskoneiden normaali- ja suurtehoisten sylintereiden sähköhydraulisiin toimilaitteisiin ja pumppuihin.

Matalan jännitteen GVI-moottorinohjaimet ovat saatavilla 24 V:n, 48 V:n, 80 V:n ja 96 V:n (nimellinen) versioina 230–700 A:n huippuvirralla. Korkean jännitteen 650 V:n (nimellinen) versiot tarjoavat 320–500 A. GVI-taajuusmuuttajat ja -invertterit on viritetty täysin yhteensopiviksi Parkerin Global Vehicle Motor (GVM) -sarjan kestomagneettimoottoreille (PMAC), jolloin ne tarjoavat erinomaisen tehotiheyden ja hyötysuhteen. Tarvittaessa toimitettavat valmiiksi määritetyt ja vahvistetut GVI/GVM-yhdistelmät tarjoavat asiakkaille täysin integroidun ratkaisun ja helpottavat käyttöä, vähentävät kehitystyöhön tarvittavia panostuksia ja varmistavat yhteensopivuuden.

Parkerin pitkälle kehitetyt GVM-moottorit tarjoavat yhtäjaksoista tehoa jopa 228 kW, jopa 1430 Nm:n huippuvääntömomentin ja enimmäispyörintänopeuden 9 800 kierr./min. Uusien taajuusmuuttajien ja invertterien muita ominaisuuksia ovat vakiona CANopen- ja J1939-protokollat luotettavia ajoneuvon sisäisiä tietoliikenneyhteyksiä varten, ja prototyyppien kaapelikokoonpanot voidaan toimittaa kiinteän pituisina.

Alan uusinta tekniikkaa edustavat mobiilit invertterit yhdistettyinä tehokkaisiin mobiileihin moottoreihin tarjoavat saumattoman rakenteen ja käyttäjäkokemuksen, joiden avulla asiakkaat voivat saavuttaa ratkaisevan edun kilpailijoihinsa nähden, nopeuttaa markkinoilletuontiaikaa ja optimoida luotettavuuden.

Kilpailevia ratkaisuja 50 % kevyemmät GVM-moottorit parantavat polttoainetehokkuutta, ja 50 % pienempi jalanjälki helpottaa integrointia tiloiltaan rajallisissa käyttökohteissa. Jopa 40 % alhaisempi energiankulutus parantaa akunkestoa tai vaihtoehtoisesti mahdollistaa pienempien akkujen käytön niin EV- kuin HEV-alustoilla. Lisäksi asiakkaat hyötyvät Parkerin sähkömekaniikan ja hydrauliikan sovellusten monialaisesta asiantuntemuksesta.

Lisätietoja Parkerin GVI-sarjasta on tarjolla osoitteessa https://ph.parker.com/fi/fi/gvi-global-vehicle-inverter-for-mobile-applications

www.parker.com
 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan