www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Ethernet prosessilaitosteollisuuteen

Pepperl+Fuchs esittelee ensimmäisen Ethernet Advanced Physical Layer -kytkimen

Ethernet prosessilaitosteollisuuteen

Ethernet tulee prosessilaitosteollisuuteen

Ethernet-APL näyttää tutulta prosessiteollisuuden käyttäjille. Siinä yhdistyy kaksi tunnettua teknologiaa: Ethernet saumatonta rinnakkaista tiedonsiirtoa varten sekä robusti kaksijohdintekniikka yhdistettynä prosessilaitosteollisuuden räjähdyssuojaukseen. Ethernet-APL mahdollistaa siten instrumenttien digitalisoinnin.

Ethernet-APL parantaa verkkoviestintää tässä erityisympäristössä. Tämä kahdentoista tunnetun toimittajan tukema Ethernet-standardointi tutulle kaksijohtimiselle kaapelille mahdollistaa pitkät kaapelit, virransyötön ja räjähdyssuojauksen sekä luontaisen turvallisuuden olennaisina osina ratkaisua. Ethernet-APL poistaa tiedonkulun esteet ja auttaa kaikkia laitoksen elinkaaren sidosryhmiä yksinkertaistamaan suunnittelua, nopeuttamaan laitosten käyttöönottoa, pitämään ne paremmin toiminnassa ja siten hallitsemaan riskejä paremmin.

Kun standardointi on saatu päätökseen, teknologia on sekä toimittajien että käyttäjien saatavilla. Yhteistyö on johtanut myös valmistajille tehtäviin vaatimustenmukaisuustesteihin. Näin varmistetaan yhteentoimivuus ja korkea luotettavuustaso. Ensimmäiset infrastruktuurikomponentit, kuten Ethernet-APL Rail Field Switch, ovat nyt saatavana. Tämä DIN-kiskoon asennettava kenttäkytkin voidaan asentaa vyöhykkeelle 2. Kenttälaiteyhteydet voivat olla 200 m pitkiä, ja ne ovat luonnostaan turvallisia vyöhykkeellä 2 (Ex ic). FieldConnex tarkoittaa erittäin luotettavaa digitaalista viestintää prosessilaitosteollisuudessa ja Pepperl+Fuchsin asiantuntijat tarjoavat sille ensiluokkaisen tuotetuen.


Ethernet prosessilaitosteollisuuteen
Ensimmäinen Ethernet-APL-kytkin FieldConnexilta

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan