www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

Helppo ylijännitesuojaus

Uusi M-LB-2000-järjestelmä tarjoaa ylijännitesuojauksen pelkällä silmukan katkaisutoiminnolla. Tämä tekee huollosta ja käyttöönotosta helppoa. Järjestelmä on ideaalinen sovelluksiin, joissa laitevaatimukset ovat alhaiset.

Helppo ylijännitesuojaus
M-LB-2000-perheen moduulit – ideaalisia sovelluksiin, joissa laitevaatimukset ovat alhaiset

M-LB-2000-järjestelmä tarjoaa paremman vaihtoehdon ylijännitesuojauksella varustetuille liittimille. Liittimet voidaan korvata kapeilla 6,2 mm:n moduuleilla. Ne eivät tarvitse enempää tilaa. Yksiosaiset laitteet voidaan asentaa tavalliseen DIN-asennuskiskoon ja ne on hyväksytty SIL 3 -tason sovelluksille. Ne on myös sertifioitu ATEX- ja IECEx-vaatimusten mukaisesti vyöhykkeelle 1. Tämä tekee M-LB-2000-järjestelmästä ideaalisen täydennyksen M-LB-5000-ylijännitesuojausjärjestelmälle – kaksiosainen diagnostiikkatoiminnot tarjoava järjestelmä.

Kunnonvalvontatoiminnolla varustettu M-LB-5000 käyttää patentoitua diagnostiikkaa ja erikoisalgoritmeja tunnistaakseen erilaiset ylikuormitustilanteet, jotka heikentävät ylikuormitustoiminnallisuutta. Tämä parantaa suojaustoiminnon saatavuutta ja näin ollen koko järjestelemän saatavuutta. Samalla se minimoi ylläpitokustannukset. Kunkin suojausmoduulin liikennevalonäyttö vähentää merkittävästi testaustyötä, koska vika voidaan hyvin helposti paikallistaa tiettyyn signaalipiiriin.

Tämä järjestelmä tarjoaa merkittäviä etuja toisiin ratkaisuihin verrattuna myös huollon suhteen. Esimerkiksi DIN-asennuskiskon perusmoduuli estää signaalin häiriöt kun suojausmoduuli irrotetaan. Näin suojamoduuli voidaan vaihtaa ilman että se vaikuttaisi tehtaan toimintaan. Jos signaalipiiri halutaan kuitenkin tarkoituksellisesti katkaista – esimerkiksi erotustestien suorittamiseksi käyttöön oton aikana – suojamoduulia voidaan yksinkertaisesti kääntää 180 asetta ja laittaa se paikoilleen. Tässä tapauksessa integroitu erotustoiminto katkaisee signaalipiirin.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION
Innovatiivisia ratkaisuja prosessiautomaatioon

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan