www.engineering-suomi.com
LEMO

Tutustu LEMO:n uusiin huipputekniikkaa edustaviin High Power -liittimiin

LEMO ilmoittaa mielellään, että sen kentällä hyväksi todettua M-sarjan tuotevalikoimaa laajennetaan uusilla High Power -vaatimuksien mukaisilla konfiguraatioilla, jotka ovat saatavilla 31. maaliskuuta 2022 alkaen.

Tutustu LEMO:n uusiin huipputekniikkaa edustaviin High Power -liittimiin
High Power, kompakti & kevyt, tärinänkestävä, luotettava, turvallinen, IP68- & Mil-testattu

LEMO:n uudet High Power -liittimet yhdistävät lujatekoiset, kevyet & kompaktit M-sarjan rungot sekä uudet huipputekniikkaa edustavat kultapinnoitetut suurtehokontaktit.

LEMO:n High Power -liittimiin voidaan kytkeä kaapelit pinta-alaltaan 10 mm² (AWG 8) – 50 mm² (AWG 1) ja ne tarjoavat lukuisia yhden ja usean navan konfiguraatiovaihtoehtoja yksi- ja kolmivaihevaatimusten mukaan.

Nämä uudet konfiguraatiot on kehitetty vastaamaan mitä korkeimpiin liitäntävaatimuksiin sähkölaitteiden ja sähköajoneuvojen korkeiden virtamäärien siirtämisessä. Ne soveltuvat mitä vaativimpiin ympäristöolosuhteisiin ja tehtäväkriittisiin ratkaisuihin.

Luotettavat, turvalliset, kevyet, lujatekoiset ja täysin vedenpitävät uudet M-sarjan High Power -liittimet tarjoavat kattavimmat liitäntäratkaisut erityisesti robotiikka-, moottoriurheilu-, puolustus-, ilmailu-, avaruus- ja lennokkiteollisuudelle.

M-sarjan High Power -konfiguraatiot tarjoavat jopa 430 A:n virtaluokituksen ja korkeimman teholuokituksen käyttäen kuitenkin kuoreltaan markkinoiden pienintä liitintä.

Katso lisätietoja osoitteessa: www.lemo.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan