www.engineering-suomi.com
LEMO

Uusi LEMO-tuoteperhejaottelu yksinkertaistaa valintaprosessia

Ecublens, Sveitsi, tammikuu 2024 - LEMO, johtava huipputehokkaiden liitäntäratkaisujen valmistaja, on innoissaan ilmoittaessaan laajennetun tuoteperhevalikoimansa julkistamisesta. Tämän tarkoituksena on yksinkertaistaa valintaprosessia asiakkaiden näkökulmasta.

Uusi LEMO-tuoteperhejaottelu yksinkertaistaa valintaprosessia
LEMO on sitoutunut tarjoamaan yli 90 000 kustomoitua ratkaisua vastaamaan erityisvaatimuksiin, LEMO laajentaa jatkuvasti tuotevalikoimaansa vastaamaan markkinoiden kehittyviin tarpeisiin.

Uusi tuoteperhevalikoima on suunniteltu yksinkertaistamaan LEMOn laajaa ratkaisuvalikoimaa, ja siinä korostetaan keskeisiä sarjoja, jotka on jaettu kuuteen eri perheeseen niiden toiminnallisuuksien ja käyttökohdemahdollisuuksen mukaan.

"Käytimme periaatteessa kahta lähestymistapaa: ensimmäinen oli keskittyä sarjoihin, jotka myyvät eniten, ja toinen oli ryhmitellä ne sarjat, joilla on samankaltaisia ominaisuuksia ja jotka vastaavat samankaltaisiin tarpeisiin markkinoilla", kommentoi Wim Vanheertum, Head of Product Marketing.

Kuusi tuoteperhettä ovat:

• ORIGINALS: Yksilöllisiin tarpeisiin räätälöidyt ratkaisut.

• REDEL: Lääketieteellisiin sovelluksiin suunnitellut luotettavat ja suorituskykyiset ratkaisut.

• OPTIMA: Tehokkuutta silmällä pitäen optimoidut ratkaisut.

• SUPREME: Äärimmäisiin olosuhteisiin suunnitellut ratkaisut ilman kompromisseja.

• SPECIALTIES: Erikoisratkaisut vastaamaan uniikkehin vaatimuksiin.

• CABLE SOLUTIONS: Yksilölliset kaapeliratkaisut kattavilla liitäntämahdollisuuksilla.

Tämän luokittelujärjestelmän avulla asiakkaat voivat nopeasti tunnistaa sovelluksiinsa parhaiten sopivan sarjan ja nauttia saumattomasta valintaprosessista.

Tuoteperheiden lisäksi LEMO korostaa sitoutumista räätälöityjen ja kattavien liitäntäratkaisujen tarjoamiseen erilaisten täydentävien palvelujen kautta.

Valmistaudu tulevaisuuden liitäntäratkaisuihin LEMOn kanssa. LEMOssa innovaatiot yhdistyvät tarkkuuteen ja tärkein prioriteetti on aina asiakkaan menestys.

Katso lisätietoja osoitteesta: Ratkaisut | LEMO liittimet ja kaapelit

www.lemo.com


  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan