www.engineering-suomi.com
Parker News

Parkerin uusi akseliohjausjärjestelmä optimoi hydrauliohjaimet

Parker Hannifin, maailman johtava liikkeenhallinnan tuotteiden ja järjestelmien valmistaja, tuo markkinoille kaksi uutta komponenttia: Parker-automaatio-ohjaimen PAC120 ja sähköhydraulisen ohjausmoduulin PACHC. Niitä voidaan käyttää nopeiden ja tarkkojen hydrauliprosessien automatisointiin.

Parkerin uusi akseliohjausjärjestelmä optimoi hydrauliohjaimet

Kompakti PLC PAC120 voidaan yhdistää useaan PACHC-ohjausmoduuliin, jolloin voidaan ohjata jopa 40 hydrauliakselin asentoa, voimaa ja painetta. Koska Parkerilta löytyy myös kattava hydrauliventtiilien valikoima, saa asiakas yhdeltä toimittajalta koko räätälöidyn ohjausjärjestelmän vaativiin sovelluksiin.

Uusi PAC120-ohjain voidaan helposti mukauttaa kuhunkin sovellukseen CODESYS V3-ohjelmiston avulla. SD-korttipaikka ja USB-rajapinta mahdollistavat prosessitietojen paikallisen tallennuksen ja ohjaustietojen välittämisen. Versiosta riippuen ProfiNet IO/IRT, OPC UA, Modubus TCP, EtherNet/IP ja EtherCAT ovat käytettävissä koneidenväliseen tietojenvaihtoon. Lisäksi rajapinta- ja väylämoduuleilla voidaan avata muita tiedonsiirtokanavia, joiden avulla ratkaisu voidaan liittää nykyisiin ohjausjärjestelmiin.

Ohjelmointilogiikan, IO:n, verkkovisualisoinnin ja liikkeen integroitu CODESYS-kehitysympäristö nopeuttaa sovelluskehitystä. Lisäksi voidaan hyödyntää verkkopohjaista graafista käyttöliittymää. Tarvittaessa kaikki tiedot ovat saatavilla yhdellä silmäyksellä, esimerkiksi ohjaussovelluksia, tiedonkeruuta ja muistia koskevat tiedot.

Uusi PACHC-ohjausmoduuli mahdollistaa tarkan asennon, voiman, paineen sekä vaihdon ohjaamisen. Se tarjoaa 250 µs:n korkeadynaamisen näytteenottotaajuuden äärimmäisen nopeita jaksoaikoja varten. PACHC yhdistetään paikallisiin analogisiin antureihin, kuten paine- ja voima-antureihin, sekä digitaalisiin asennon palautejärjestelmiin, jotta tarkat arvot voidaan kirjata. Hydrauliventtiilejä voidaan ohjata analogisten lähtöjen kautta. Parkerin verkkosivustolla on ilmaiseksi ladattavissa ennalta määritettyjä ohjelmistomalleja, jotka helpottavat ohjelmointia ja nopeuttavat käyttöönottoa.

PAC120-automaatio-ohjainta voidaan säätää PACHC:n lisäksi myös muilla saatavilla olevilla moduuleilla sopimaan erilaisiin sovelluksiin tai ohjaamaan itse järjestelmää. Tähän tarkoitukseen Parker tarjoaa PACIO-järjestelmän, jossa on useita digitaalisia ja analogisia I/O-moduuleita. Yhdistettynä Parkerin suorituskykyisiin venttiileihin tämä järjestelmä sopii erityisen hyvin esimerkiksi puristimien ja valukoneiden tarkan automaation ohjaamiseen.

Katso lisätietoja Parkerin PAC120-ohjaimista ja PACHC-ohjausmoduuleista seuraavilta sivuilta:
https://ph.parker.com/fi/fi/parker-automation-controller-series-pac120
https://ph.parker.com/fi/fi/electrohydraulic-control-module-series-pachc

www.parker.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan