www.engineering-suomi.com
Parker News

Parker Autoclave Engineers -neulaventtiilit ja -liittimet ovat saaneet EC-79-sertifioinnin käyttöä varten vetykäyttöisissä ajoneuvoissa

Parker Hannifin, maailman johtava hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatiotekniikan tuotteiden ja järjestelmien valmistaja, on saanut Autoclave Engineers SM Series -sarjan keskisuuren paineen neulaventtiileilleen ja keskisuuren paineen kartio- ja kierreliittimilleen EC-79-sertifioinnin.

Parker Autoclave Engineers -neulaventtiilit ja -liittimet ovat saaneet EC-79-sertifioinnin käyttöä varten vetykäyttöisissä ajoneuvoissa

EC-79-hyväksyntä ja -sertifiointi ovat osa EU-asetuksen vaatimusta, joka koskee vetykäyttöisiin ajoneuvoihin asennettavia komponentteja ja järjestelmiä.

Tarve kestävämmille ja energiatehokkaammille ajoneuvoille, jotka vapauttavat ilmakehään puhdasta vesihöyryä CO2-saasteiden sijaan, kasvaa jatkuvasti. Parker tukee maailman hiilestä vapautumista laajalla valikoimalla ratkaisuja, jotka mahdollistavat erilaisten vetysovellusten turvallisen ja tehokkaan käytön.

EC-79-tyyppihyväksynnällä sertifioidaan, että käytetyt komponentit kestävät toiminnan sähköiset, mekaaniset, termiset ja kemialliset olosuhteet ilman vuotoja ja deformaatiota. Sillä myös varmistetaan, että komponentit kestävät luotettavasti odotettavat lämpötilat ja paineet koko käyttöikänsä ajan ja että ne on suunniteltu asennettaviksi vahingoilta suojaavalla tavalla. Parkerin tuotteet on testattu kattavasti, jotta ne täyttävät asetuksen tiukat vaatimukset.

Neulaventtiilien vetyversiossa hyödynnetään erityistä istukkaa ja PTFE-tiivistettä, jotka kestävät lämpötiloja välillä -40…120 °C ja jopa 700 baarin (10 152 psi) paineita. SM-sarjan neulaventtiilit sekä kartio- ja kierreliittimet ovat saatavilla tärinää vaimentavilla liitännöillä, jotka siirtävät rasituskeskittymän putkiston kierteittämättömään osaan. Niitä on saatavilla jopa yhden tuuman kokoon asti.

"EC-79-sertifiointi on todiste Parker Autoclave Engineers -valikoiman korkeasta laadusta. Parker läpäisi kaikki vaatimustestit helposti, mikä ei ole yllätys huomioiden tuotevalikoimien laadun ja Parkerin insinööritiimin ammattitaidon." Franck Grignola, Product Manager, Parker Instrumentation Products Division, Eurooppa, kommentoi.

Nämä Parker Autoclave Engineers -venttiilit ja -liittimet täydentävät EC-79-sertifioitua kaksiholkkisten A-LOK®-putkiliitinten valikoimaa, joka on suunniteltu varmistamaan laadukkaat ja vuodottomat liitännät vetykäyttöisissä ajoneuvoissa jopa 350 baarin paineella ja alimmillaan -40 °C:n lämpötiloissa. Nämä liittimet tarjoavat luotettavan toiminnan kryogeenisissä, paine- ja lämpötilavaihteluita sisältävissä sekä tärisevissä sovelluksissa.

Lisäksi Parkerin instrumentaatiovalikoimaan kuuluu vetysovelluksiin soveltuvia liittimiä, putkistoja, suodattimia, palloventtiileitä ja vastaventtiileitä, sekä valikoima nestemäisen vedyn sovelluksiin sopivia kryogeenisiä venttiileitä.

Katso lisätietoja siitä, kuinka Parker Hannifin tukee energiasiirtymää ja vedyn käyttöä ympäristöystävällisenä vaihtoehtoisena polttoaineena seuraavasta osoitteesta: www.parker.com/hydrogen-service

www.parker.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan