www.engineering-suomi.com
Seco Tools

Selvitä haastavat jyrsintäsovellukset helposti uusilla Seco High Feed SP -suuren syötön jyrsimillä

Haastavien materiaalien, kuten kovien terästen, ruostumattomien terästen, superseosten ja titaanin jyrsinnässä voi muodostua irtosärmääi tai lovikulumaa, jolloin kääntöterät voivaton rikkoutua. Siitä aiheutuu suurempia työkalukustannuksia ja odottamattomia koneseisakkeja.

Vähäisempi työkalujen määrä
Monipuolinen High Feed SP -jyrsin soveltuu monipuoliseen suuren syötön jyrsintään useille eri materiaaleille. Jyrsin soveltuu erinomaisesti kopio-, taso-, aksiaali-, ja taskujen jyrsintään vinon sisäänsyötön ansiosta ja vähentää näin tarvittavien työkalujen määrää. Koneistaja pystyy optimoimaan valitsemansa jyrsintämenetelmän, koska jyrsintä ei tarvitse vaihtaa eri menetelmän tai työkappaleen materiaalin takia.

”Kääntöterien ennenaikainen kuluminen lisää työkustannuksia ja johtaa odottamattomiin käyttökatkoksiin, mikä puolestaan pidentää tuotantoaikaa”, sanoo Seco Toolsin suuren syötön jyrsinnän globaali tuotepäällikkö Benoît Patriarca. "High Feed SP -kääntöterien erityisten geometrioiden ja -laatujen yhdistelmä optimoidun asetuskulman kanssa mahdollistaa nopeamman koneistuksen ja lyhentää työn läpimenoaikoja ja tarjoaa samalla erinomaisen hinta-suorituskykysuhteen."

Vältä koneseisokkeja ja hävikkiä
Helppokäyttöisiksi suunnitellut kestävät High Feed SP -jyrsimet tarjoavat yksinkertaisen, idioottivarman terän vaihdon, joka estää käyttäjän virheet, odottamattomat koneseisokit ja susikappaleet. Lisäksi koneistajat pystyvät nopeasti tarkistamaan tuotetiedot Secon datamatriisikoodien skannauksen avulla.

Seco tarjoaa laajan valikoiman High Feed SP -jyrsinkokoja. Valikoimaan kuuluu seuraavat:

  •  SP10: kaksi geometriaa, 10 kääntöterälaatuan, halk. 32–63 mm + vastaavat tuumakoossa
  •  SP14: kaksi geometriaa, 10 kääntöterälaatuan, halk. 50–100 mm + vastaavat tuumakoossa
  •  SP18: kaksi geometriaa, 10 kääntöterälaatuan, halk. 63–160 mm + vastaavat tuumakoossa

Lisätietoja Seco High Feed SP -suuren syötön jyrsimien ominaisuuksista ja teknisistä tiedoista saat paikalliselta Seco-jälleenmyyjältä tai osoitteesta www.secotools.com/milling.


Selvitä haastavat jyrsintäsovellukset helposti uusilla Seco High Feed SP -suuren syötön jyrsimillä
Seco High Feed SP Milling Systems

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan