www.engineering-suomi.com
Parker News

Parker julkaisee uuden kattavan tuoteluettelon teollisuuden kaasusovelluksiin tarkoitettujen kryogeenisten Bestobell-venttiilien valikoimalleen

Parker Hannifin, maailman johtava hydrauliikka-, pneumatiikka- ja automaatioteknologian tuotteiden ja järjestelmien valmistaja, on julkaissut uuden kattavan tuoteluettelon, jossa esitellään äärimmäisen alhaisten lämpötilojen nesteytettyjen kaasujen kuljetus-, varastointi- ja käsittelysovelluksiin suunniteltujen erittäin suorituskykyisten kryogeenisten Bestobell-venttiilien valikoima.

Parker julkaisee uuden kattavan tuoteluettelon teollisuuden kaasusovelluksiin tarkoitettujen kryogeenisten Bestobell-venttiilien valikoimalleen

Parker on kryogeenisten venttiilien johtava valmistaja, ja Parkerin 70-sivuinen tuoteluettelo tarjoaa kattavat tekniset tiedot tuotteista ja rakennemateriaaleista sekä yksityiskohtaiset tiedot suunnittelun vaatimustenmukaisuudesta, sertifioinneista ja hyväksynnöistä. Parkerin Bestobell-venttiilit on suunniteltu ja valmistettu ASME B31.3-, BS EN 1626- ja BS ISO 21011 ‑standardien mukaisesti, ja ne täyttävät painelaitedirektiivin 2014/68/EU (EU PED 2016) vaatimukset.

Tuoteluettelossa on myös kullekin venttiilityypille tarkat tilausosiot yksinkertaistetulla osanumeroinnilla. Näin käyttäjät voivat konfiguroida tuotteen helposti vaadittujen määrittelyjen mukaan. Luetteloon on lisätty täydellinen luettelo varaosista, joiden osanumerointi on myös yksinkertaistettu asiakkaita varten. Kaikki uuden tuoteluettelon osanumeroidut tuotteet ovat osa Parkerin ydinvalikoimaa ja valmistettavissa.

Jokaiselle venttiilityypille on asennusohjeet, jotta venttiilin suunta on varmasti oikein. Yksityiskohtaiset ohjeet ovat kunkin tuotesarjan asennus-, käyttö- ja huolto-ohjeissa, jotka ovat ladattavissa Parkerin verkkosivustolta.

Parkerin Bestobell-valikoima sisältää kryogeeniset manuaaliset ja ohjattavat lautas-, portti- ja palloventtiilit, vasta-, turva- ja lämpövaroventtiilit sekä siivilät, täyttölohkot ja paineensäätimet. Kukin venttiili on suunniteltu täyttämään alan vaatimukset. Ne kestävät lämpötilojen muutokset ja mahdollisen laajenemisen tai kutistumisen eivätkä vaurioita kiinnitystään. Katso koko valikoima lataamalla luettelo täältä.

www.parker.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan