www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Ehdottoman luotettava paikanmääritys X-akselilla

Lujatekoinen anturiteknologia ja evaluointiyksikkö SIL 3- ja PL e -tasoja varten. Luotettava absoluuttinen paikanmääritys edellyttää yleensä erittäin kompleksisen tekniikan käyttöä.


Ehdottoman luotettava paikanmääritys X-akselilla
Luotettava PUS-F161-B-evaluointiyksikkö

Pepperl+Fuchs tarjoaa tähän prosessiin paljon yksinkertaisempia ratkaisuja, jotka perustuvat uuden PUS-evaluointiyksikön ja safePXV- tai WCS-anturien yhdistämiseen. SIL 3- ja PL e -tasojen mukaiset turvatoiminnot (SF) voidaan näin ollen toteuttaa minimaalisella integrointityöllä.

Kontaktiton absoluuttinen SafePXV-paikannusjärjestelmä tarvitsee vain yhden kameran tukeman anturin, koska se tarjoaa sisäisen redundanssin moniväristen Data Matrix -koodien avulla. Lineaarisesti ohjatuissa sovelluksissa, kuten yksikiskoisissa kuljettimissa ja automaattisissa varastointi- ja hakujärjestelmissä, se mahdollistaa paikanmäärityksen millimetrin tarkkuudella jopa 10 kilometrin pituisilla kiskoilla.


Ehdottoman luotettava paikanmääritys X-akselilla
Paikanmäärityksen WCS-enkoodausjärjestelmä evaluointiyksiköllä tarjoaa luotettavan absoluuttisen paikanmäärityksen ulkotiloissa

Lujatekoisessa WCS-paikannusjärjestelmässä, joka on tarkoitettu absoluuttiseen paikanmääritykseen ulkotiloissa, käytetään ruostumattomasta teräksestä valmistettua ja syvennyksillä varustettua koodikiskoa. Luotettavassa versiossa kaksi U-muotoista lukupäätä tarkkailevat tätä kiskoa ja varmistavat luotettavan mittauksen jopa 314,5 metrin pituisilla kiskoilla myös epäsuotuisissa olosuhteissa, kuten satamanostureissa.

Luotettava evaluointiyksikkö PUS-F161-B käsittelee ja evaluoi antureiden redundantit signaalit käyttäen kahta kanavaa. Laite toimii yhdyskäytävänä kenttäväylään. Laite generoi luotettavan paikanmääritysarvon (SafePos SF), jota se voi käyttää myös luotettavan valvotun nopeuden määrittämiseen (SafeSpeed SF). Sovellukset, joissa käytetään antureita ja evaluointiyksikköä, on sertifioitu IEC 61508 -standardin mukaisesti SIL 3 -tasolle ja EN 13849 -standardin mukaisesti PL e -tasolle. Ne mahdollistavat nopean ja helpon käyttöönoton tarjoamalla esisertifioinnin ja esikonfiguroinnin.



Ehdottoman luotettava paikanmääritys X-akselilla

safePXV-järjestelmä tarjoaa monitasoisen redundanssin: moniväriset koodit, anturi kameralla ja kaksivärinen ledirengas, luotettava evaluointiyksikkö.

www.pepperl-fuchs.com

 

 
 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan