www.engineering-suomi.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Kaltevuusarvot, jotka ovat aina luotettavia

Iskuja ja tärinää kestävä kallistusanturi.



IMU F99 -kallistusanturi tarjoaa stabiilit kaltevuusarvot mobiilikäytössä niin rakennuskoneissa kuin roboteissakin. Integroitu gyroskooppi kompensoi kiihtyvyydet ja mahdollistaa tarkan kaltevuusmittauksen. Tämän vuoksi IMU F99 -anturi on merkittävästi parempi valinta kuin konventionaaliset staattiset kallistusanturit.
Kallistusanturit pystyvät tarjoamaan erittäin tarkan arvon ollessaan paikallaan, mutta kiihtyvyys voi vääristää niiden mittauksia. Kaivinkoneiden, pyöräkuormaajien kauhojen ja maatalouskoneiden puomien kaltaisissa sovelluksissa kallistusarvoja tarvitaan kuitenkin usein laitteen liikkuessa. Konventionaaliset staattiset kallistusanturit perustuvat painovoiman mittaamiseen, mutta ne reagoivat myös muihin voimiin. Kiihtyvyyden muuttuessa myös kaltevuusarvo muuttuu. Ajoneuvoissa ja mobiililaitteissa tämä tarkoittaa, että kiihdytys, jarrutus, mutkissa esiintyvä keskipakovoima ja ajon aikainen tärinä voivat vääristää mitattua arvoa. Nämä vaikutukset on kompensoitava dynaamista kaltevuusmittausta varten. Tästä syystä Pepperl+Fuchs on kehittänyt innovatiivisen IMU F99 -laitesarjan mobiilia kaltevuusmittausta varten. Pyörimisnopeusanturin (gyroskoopin) lisääminen mahdollistaa dynaamisen kaltevuusmittauksen. Tämä mahdollistaa tarkat kaltevuusarvot myös liikkeen aikana.

IMU F99 -anturia voidaan tämän ansiosta käyttää kaikenlaisissa liikkuvissa työkoneissa sijainnin mittaamiseen, puomien ohjaukseen ja paikannukseen, kaatumisenestojärjestelmiin, ohjauskulman rajoittamiseen ja punnitusjärjestelmiin.


Kaltevuusarvot, jotka ovat aina luotettavia
IMU F99—dynaaminen kallistusanturi


Kaltevuusarvot, jotka ovat aina luotettavia
Liikkuvat työkoneet tarvitsevat tiedon nostovarsien asentokulmasta laitteen liikkuessa


Kaltevuusarvot, jotka ovat aina luotettavia
 IMU F99—yksinkertainen asennus ei vaadi mekaanisia muutoksia koneeseen

www.pepperl-fuchs.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan