www.engineering-suomi.com
Emerson

Uusi Emerson suuren virtauksen magneettiventtiili nostaa laitoksen luotettavuutta ja operoinnin hyötysuhdetta

ASCO 327C-sarjan magneettiventtiili on suoratoiminen, suurivirtauksinen malli, joka takaa erinomaisen läpivirtauksen säätelyn ja käyttövarmuuden.

Emerson on esitellyt uuden ASCO sarja 327C magneettiventtiilin, jossa on suoratoiminen, suurivirtauksinen rakenne, joka tarjoaa paremman virtaus-teho-suhteen verrattuna vastaaviin venttiileihin. Sarjan 327C on rakenteeltaan tasapainotettu poppet-tyyppinen venttiili, joka mahdollistaa suuret virtaukset pienellä teholla, joten se soveltuu erinomaisesti käytettäväksi voimalaitoksissa, jalostamoissa ja kemikaalien prosessilaitoksissa.

Tällaisissa laitoksissa voi olla satoja, jopa tuhansia venttiilejä asennettuna prosesseihin ja järjestelmiin. Yhdenkin venttiilin toimintahäiriö voi häiritä kriittisiä kaasu- ja nestevirtauksia, mikä vaikuttaa prosessin laatuun ja pakottaa odottamattomiin seisokkeihin ja ylimääräiseen huoltoon.

ASCO sarjan 327C:ssä on ominaisuuksia, joissa yhdistyvät luotettavuus ja kestävyys ja jotka lisäävät käytön hyötysuhdetta ja parantavat prosessin varmuutta. Venttiilissä on ainutlaatuinen kaksikerroksinen dynaaminen tiivistetekniikka, joka tarjoaa alhaisen kitkan ja erinomaisen tarttumiskestävyyden, mikä auttaa varmistamaan venttiilin luotettavan käytön ympäristöissä, joiden lämpötila vaihtelee –60 ja 90 celsiusasteen välillä. Lisäksi venttiili on SIL (Safety Integrity Level) 3 -kelpoinen, mikä osoittaa korkeaa suorituskyvyn eheyttä ja erittäin pientä vikaantumisriskiä venttiilin suunnitellun elinkaaren aikana.

”Voimalaitosten ja jalostamoiden kaltaisissa laitoksissa on vaativia, suurivirtauksisia kaasun ja nesteen toimitusprosesseja, ja niissä tarvitaan venttiileitä, jotka ovat tehokkaita, luotettavia ja helppoja huoltaa tuhansien käyttötuntien ajan”, sanoo Anne Sophie Kedad, Markkinointijohtaja, prosessit ja kestävyys, Emerson. ”ASCO sarjan 327C magneettiventtiili tarjoaa luotettavan suorituskyvyn, jota nämä laitokset vaativat, ja auttaa parantamaan toiminnan hyötysuhdetta minimoimalla tarpeettomat huoltokäynnit ja pidentämällä koekäyttövälejä.”

ASCO 327C-sarjan venttiili voi auttaa virtaviivaistamaan toimitusketjuja ja yksinkertaistamaan vaatimusten monimutkaisuutta maailmanlaajuisille teollisille käyttäjille tarjoamalla yhden, maailmanlaajuisesti hyväksytyn ratkaisun suurivirtauksisiin magneettiventtiilisovelluksiin. Venttiili tarjoaa myös ainutlaatuisen sähköisen testiliitännän, joka minimoi käyttöönottoaikaa kentällä ja estää kosteuden pääsyn kytkentäkoteloon.

Saat lisätietoja osoitteesta https://www.emerson.com/en-us/catalog/solenoid-valves/asco-327c.

Kuva:

Uusi Emerson suuren virtauksen magneettiventtiili nostaa laitoksen luotettavuutta ja operoinnin hyötysuhdetta
Kuvateksti: ASCO 327C-sarjan magneettiventtiili on suoratoiminen, suurivirtauksinen malli, joka takaa erinomaisen läpivirtauksen säätelyn ja käyttövarmuuden.

Media:

Lisäresurssit:

www.emerson.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan