www.engineering-suomi.com
EPLAN

Livestriimaus Ruotsista: Suunnittelusta tuotantoon -ketjun esittely

Uusi Eplan L!VE -virtuaalitapahtuma toteutetaan ”Bring Production to Life” -esimerkin avulla. Kansainvälinen verkkotapahtuma, joka lähetetään tällä kertaa suorana Ruotsista, tarkastelee tuotantoa yksityiskohtaisesti: järjestelmäintegraattori Sejfo ja Eplan-asiantuntijat kertovat, miten ruotsalainen yritys vauhdittaa kasvuaan Eplan-ratkaisujen avulla.

Livestriimaus Ruotsista: Suunnittelusta tuotantoon -ketjun esittely

Tallenna päivämäärä kalenteriisi: Eplan L!VE / 7.5.2024 / 14.30 – 17.00

Viime vuoden menestyksekkään ensi-iltansa jälkeen verkkotapahtuma »Eplan L!VE» toteutuu nyt toisen kerran. Tällä kertaa se on suora raportti Sejfo AB:n tehtaalta, ruotsalaiselta järjestelmäintegraattorilta ja koneiden ja automaatiojärjestelmien toimittajalta.

Parhaat käytännön esimerkit
Kahden ja puolen tunnin suorassa lähetyksessä Sejfo ja Eplan näyttävät, miten uuden tuotantolaitoksen automaatioteknologia suunniteltiin – ensimmäisestä suunnitteluvaiheesta käynnissä olevaan toimintaan:
• Alustava laitossuunnittelu: standardoidut laitosspeksit ja rakenteellinen suunnittelu
• Perus- ja yksityiskohtien suunnittelu: pohjana konetekniikkaa, modulaarista työskentelyä ja ohjauskaapin suunnittelua koskevat tiedot
• Digitaalinen kunnossapito ja huolto: digitaalinen johdotussuunnitelma ja kunnossapito lisätyn todellisuuden avulla

Olipa kyse laitosspeksien standardoinnista, koneenrakennuksen perus- ja yksityiskohtien suunnittelusta, modulaarisesta työskentelystä ja ohjauskaapin suunnittelusta tai digitaalisesta kunnossapidosta ja huollosta – Eplan-järjestelmät tukevat yrityksiä prosessin kaikissa vaiheissa.

Eplan Platform 2025 – kurkistus tulevaan versioon
Lisäksi live-striimauksen katsovat voivat tutustua Eplan Platform 2025 -ohjelmiston ensimmäisiin kohokohtiin jo verkkotapahtuman aikana. Tänä kesänä saataville tuleva ohjelmistoversio keskittyy helppokäyttöisyyteen ja nopeuteen projektisuunnittelussa ja mallintamisessa. Se vähentää asiantuntijoiden työmäärää sekä suunnittelussa että tuotannossa. Lisäksi konekaapelointia tuetaan uutena valmiiksi kootuilla kaapeleilla.

Tulevan Eplan Platform 2025 -työkalun tärkeimmät ominaisuudet ovat:
• Helppokäyttöinen: ominaisuuden näyttö laitetyypin mukaisesti, makrojen esikatselu komponenttitietojen hallinnassa
• Tuotantotaakan keventäminen: kaaviot ovat helppolukuisempia QR-koodien ja symbolien kuvien ansiosta
• Konekaapeloinnin laajentaminen: valmiiksi kootut kaapelit Eplan Electric P8:ssa
• Parempi hyödynnettävyys: Eplan Cable ProD yhdessä Eplan Electric P8:n kanssa vie konekaapeloinnin uudelle tasolle
• Aiempaa älykkäämmät yhteydet: liitäntä työkaluille Eplan Pro Panel ja Phoenix Contact ClipX Engineer


Livestriimaus Ruotsista: Suunnittelusta tuotantoon -ketjun esittely
Sejfo Production (Lähde: Sejfo) Katsaus Eplan L!VE -tapahtumaa varten tuotantolaitoksensa avanneen ruotsalaisen järjestelmäintegraattorin Sejfon tiloihin.

40 vuotta Eplania: katsaus ja näkymät
Eplan juhlii tänä vuonna 40-vuotispäiväänsä. Tarpeeksi syytä katsoa taaksepäin ja tarkastella tulevaa osana kansainvälistä tapahtumaa. Toimitusjohtaja Sebastian Seitz kertoo trendeistä ja kysymyksistä, joihin Eplan keskittyy tulevina vuosina.


Livestriimaus Ruotsista: Suunnittelusta tuotantoon -ketjun esittely
Sovellus (Lähde: Sejfo) Eplan-alusta mahdollistaa tehokkaan projektisuunnittelun ja mallinnuksen – laitosjärjestelmäspekseistä koneenrakennuksen perus- ja yksityiskohtien suunnitteluun, modulaariseen rakentamiseen ja ohjauskaappien suunnitteluun sekä digitaaliseen kunnossapitoon ja huoltoon.

Tietopaketti – joka sisältää käytännössä koeteltuja esimerkkejä, innovaatioita, Eplan Platform 2025 -ohjelmiston tulevia trendejä ja alaa koskevia aiheita – kootusti käyttäjien hyödynnettäväksi osana Eplan L!VE -tapahtumaa.

Live-striimaukseen voi rekisteröityä nyt maksutta osoitteessawww.eplan.de/live

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan