www.engineering-suomi.com
EPLAN

Muutos: Suunnittelua tulevaisuutta varten

Nyt kun digitaalinen muutos on täydessä vauhdissa, sama pätee suunnittelutekniseen alaan.

Muutos: Suunnittelua tulevaisuutta varten
Eplan Forum- Eplan Forum on avoin kaikille ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita jakamaan tietoa ja vaihtamaan kokemuksia automatisoidusta tekniikasta, konekaapeloinnista ja ERP/PDM-integraatiosta.

Tämä tapahtuma on alan asiantuntijoille erinomainen mahdollisuus verkostoitua: maailmanlaajuisesti! Kölnissä järjestettävässä hybridimalisessa Eplan Forum -tapahtumassa keskitytään muun muassa automatisoituun suunnitteluun, konekaapelointiin sekä ERP- ja PDM-järjestelmien integrointiin. Kansainväliset yritykset kertovat käytännön kokemuksiaan Eplan-ohjelmiston käytöstä ja tarjoavat arvokasta tietoa ja apua muille näistä asioista kiinnostuneille, ylimmän tason johtamisesta kokeneisiin Eplan-käyttäjiin ulottuville henkilöille, jotka haluavat tehostaa prosessejaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Viime vuonna ratkaisutoimittaja Eplan toivotti tervetulleeksi yli 300 vierasta tapahtumaan verkossa ja paikan päälle, ja tänä vuonna painopiste on jälleen tekniikan muutoksissa teemalla ”Transformation in Engineering”. Eplan Forum 2024 (aiemmin EF|A) kutsuu sidosryhmiä kaikkialta maailmasta huippuluokan tapahtumaan tietojenvaihtoa varten. Osallistujat voivat odottaa monia esityksiä yritysten käytännön kokemuksista, esimerkiksi Bender Solutions (DE), Kaeser Kompressoren (DE), Red Eléctrica de España (ES), PMS Elektro- und Automationstechnik (AT), Rockwell Automation (USA), TK Elevator (ES), Winkler+Dünnebier (DE) ja monet muut.

Kun suunnittelu on valmis tulevaisuuteen
Eplanin Vertical Market Director van Waardenburg: ”Eplan Forum on premium-luokan tapahtuma suunnitteluprosessien täydelliselle automatisoinnille. Yhä useammat yritykset keskittyvät manuaalisten työvaiheiden poistamiseen ja automaation osuuden laajentamiseen suunnittelussa. Yritykset ovat siirtymässä niin sanotusti seuraavalle tasolle automatisoinnissa.” Automaatio ja konekaapelointi sekä tarkat kaapelinpituudet Plug and Play -valmiudella, kaikki nämä digtaalisen kaksosen periaatteella, ovat vain muutamia niistä keskeisistä aiheista, joita kaikkialta maailmasta tulevat osanottajat käsittelevät tämän kaksipäiväisen hybriditapahtuman aikana.


Muutos: Suunnittelua tulevaisuutta varten
Harold van Waardenburg - ”Yhä useammat yritykset keskittyvät manuaalisten työvaiheiden poistamiseen ja automatisoinnin laajentamiseen suunnittelussa. Yritykset ovat siirtymässä seuraavalle tasolle automatisoinnissa”, kertoo Eplanin vertikaalisen markkinoinnin johtaja Harold van Waardenburg.

Painopiste on testatuissa strategioissa, jotka mahdollistavat mahdollisimman korkean tekniikan automaatioasteen. Miten tähän tavoitteeseen voidaan päästä? Standardointi on tässä olennaista, mutta on olemassa muita menetelmiä ja lähestymistapoja, jotka riippuvat kunkin yrityksen erityisvaatimuksista – esimerkiksi Eplan-tietojen kohdennettu integrointi ERP- ja PDM-järjestelmiin, mikä voi tarjota käytettäväksi paljon potentiaalia. Tosiasia on, että kysymys – ”Miten suunnittelu ja tuotantoketjun loppupään prosessit voidaan optimoida tulevaisuuteen suuntautuneella tavalla?” – on kysymys, joka lähes kaikkien yritysten on nykyään kysyttävä itseltään.

 
Syvällinen perehtyminen käytännön kokemuksiin

Eplanin asiakaskuntaan kuuluvat kansainväliset puhujat jakavat käytännön kokemuksiaan ja vievät osanottajat omille matkoilleen tehokkaampaan tekniikkaan:

• Red Eléctrica de España: Kansallisen sähkönjakelun katkeamattomuuden varmistaminen – parametritekniikkaa suojaukseen ja valvontaan
• Bender Solutions: Sähkönjakelun turvaaminen – järjestelmällisillä muunnelmilla räätälöityihin asiakasratkaisuihin ennätysajassa
• TK Elevator: Hissejä markkinoiden huipulle – maailmanlaajuisella standardoinnilla ja automaatiolla
• Rockwell Automation: Kansainvälinen sijainti – varianttien hallinnalla ja automaatiolla tekniikan alalla
• Kaeser Kompressoren: Suunnittelusta valmistukseen – Eplan-SAP -integraatiolla
• PMS Elektro- und Automationstechnik: Laitosjärjestelmien teknisten projektien taloudellinen suunnittelu
• Winkler+Dünnebier / Hahn Automation: Tuotantolinjojen sähköistäminen – digikaksosperiaatteella

Rekisteröidy tästä:
www.eplan-software.com/eplan-forum

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan