www.engineering-suomi.com
Emerson

Emersonin uudet paineventtiilit takaavat joustavan ja tarkan säädön korkean tarkkuuden valmistukseen

Elektroniset AVENTICS 625 Sentronic -sarjan elektroniset proportionaaliventtiilit ja tiedonkeruuohjelmisto mahdollistavat nopean käynnistyksen, valvonnan ja ohjauksen suoraan tietokoneella.

Emerson on tänään julkistanut uuden AVENTICSTM 625 Sentronic -sarjan proportionaaliset paineventtiilit. Uudet venttiilit, joiden säätöpoikkeama on alle 0,5 %, on suunniteltu takaamaan erittäin tarkan elektro-proportionaalisen paineensäädön ja tarjoamaan joustavuutta, jota tarvitaan kehittyneiden pneumaattisten ohjausteknisten sovellusten toteuttamiseen. Sentronic 625 -sarjan venttiilien mukana tuleva tiedonkeruuohjelmisto (DaS) mahdollistaa myös venttiilien nopean käynnistyksen, valvonnan ja ohjauksen suoraan tietokoneella.

"Korkean tarkkuuden laitteissa, kuten polttoleikkauksessa ja silmien laserleikkauksessa käytettävissä laitteissa, tarkkuus ja valvonta ovat kriittisiä", sanoo Emersonin tuotehallintajohtaja Nicolas Jacquet. "625 Sentronic -sarjan venttiilit on suunniteltu säätämään tarkasti painetta, virtausnopeutta, tehoa, nopeutta, etäisyyttä ja kulma-asentoja. Osana laajaa AVENTCS-yhtiön sylinterien, venttiilien, ilman käsittelyn ja painesäätimien tuotevalikoimaa, 625 Sentronic -sarja edustaa tehdasautomaation ydinteknologiaa."

Neljä venttiilikokoa välillä 1 - 20 mm mahdollistavat laajan virtausnopeusalueen välillä 55 - 4700 l/min. Painealue kattaa laajan alueen alipaineesta aina 50 baariin saakka, mikä edesauttaa konesuunnittelussa tarvittavien venttiilimallien kokonaismäärän vähentämistä. Kotelomateriaalina on saatavana myös messinki, alumiini tai ruostumaton teräs ja tiivistemateriaalina nitriili (NBR) tai fluoroelastomeeri (FKM). Liitinvaihtoehtoja on kolme: M12 5-pinninen, M12 8-pinninen ja M16 7-pinninen.

Koska tuotekehitys- ja tuotantovaiheet lyhenevät jatkuvasti, nopea markkinoille saaminen ja luotettavat sekä hallittavissa olevat valmistusprosessit ovat entistä tärkeämpiä. DaS-ohjelmiston avulla käyttäjät voivat diagnosoida, valvoa ja korjata tai konfiguroida venttiilejä yksilöllisesti. Niiden avulla on myös mahdollista suorittaa kaskadisäätöjä silloin, kun sovellukset vaativat poikkeuksellista tarkkuutta ja muita monimutkaisia ohjaussilmukoita. Laajennettuun diagnostiikka- ja valvontatoimintojen valikoimaan kuuluvat syöttöpaine, käsketty paine, sisäinen lämpötila ja Ethernet-viestintä.

Jos haluat lisätietoja AVENTICS-sarjan 625 Sentronic -sarjan suhteellisista paineensäätöventtiileistä, käy osoitteessa www.emerson.com/en-us/catalog/automation/industrial-factory-automation/proportional-pressure-control-valves/aventics-625-en-gb.

Kuvat:

Emersonin uudet paineventtiilit takaavat joustavan ja tarkan säädön korkean tarkkuuden valmistukseen
Emerson AVENTICS 625 Sentronic -sarjan venttiilit ja -ohjelmisto tarjoavat joustavan ja tarkan ohjauksen korkean tarkkuuden valmistukseen ja varmistavat tehokkaan tietokoneohjatun toiminnan.

Media:
• Yhteystiedot: Emersonin maailmanlaajuiset yhteystiedot tiedotusvälineille

Lisäresurssit:
• Seuraa Emerson-yhtiötä seuraavien sovelluksien kautta X Facebookissa LinkedInissä YouTubessa

www.emerson.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan