www.engineering-suomi.com
Getac

Getac julkaisee maailman ensimmäisen tekoälyvalmiin ruggeroidun kannettavan

Upouusi S510 yhdistää tekoälyvalmiin tekniikan ruggeroituun rakenteeseen ja 15,6 tuuman näyttöön optimaalista tuottavuutta varten monenlaisissa käyttökohteissa.

Getac julkaisee maailman ensimmäisen tekoälyvalmiin ruggeroidun kannettavan

Uutisia lyhyesti:

• S510 on maailman ensimmäinen tekoälyvalmis ruggeroitu kannettava1, joka on suunnattu ammattilaisille kunnallistekniikan, yleisen turvallisuuden, tehdasteollisuuden ja autonvalmistuksen aloilla.

• Sen yhdistelmä tehokasta suorituskykyä ja ruggeroitua luotettavuutta mahdollistaa tekoälypohjaisten sovellusten käyttövarmuuden.

• Getacin kestävän muotoilun periaatteiden mukaisesti S510:n runko koostuu osittain kuluttajakäytön jälkeen kierrätetyistä materiaaleista.


Getac julkaisee maailman ensimmäisen tekoälyvalmiin ruggeroidun kannettavan

TELFORD

,: Getac lanseerasi tänään upouuden tekoälyvalmiin ruggeroidun S510-kannettavan, jolla muun muassa kunnallistekniikan, yleisen turvallisuuden, tehdasteollisuuden ja autonvalmistuksen aloilla toimivat organisaatiot pääsevät hyödyntämään uusimman tekoälyn voimaa päivittäisessä toiminnassa.

Parempaan tuottavuuteen tehty tekoälyvalmis laite
Uudella S510:lla työntekijät voivat hyödyntää tekoälypohjaisten sovellusten merkittäviä tuottavuusetuja. Intel® CoreTM Ultra 5/7 -prosessori Intel® AI Boostilla ja Intel® Graphicsilla tuovat tehokkaan suorituskyvyn käyttäjien ulottuville, ja oma Microsoft Copilot -avain herättää tekoälyominaisuudet nopeasti aina tarvittaessa.

S510 yhdistää nämä innovatiiviset ominaisuudet MIL-STD-810H- ja IP53-sertifiointeihin yhdessä 0,9 metrin pudotus- ja tärinänkestävyyden kanssa antaen käyttäjälle varmaan työskentelyyn tarvittavan mielenrauhan. S510:ssa on myös 15,6 tuuman kirkkaudeltaan 1 000 nitin näyttö ja Getacin auringonvalossa luettava tekniikka optimaaliseen monikäyttöisyyteen erilaisissa valaistusolosuhteissa. Lisäksi laite tarjoaa vahvat liitettävyysvaihtoehdot: vakiona WiFi 6E ja Bluetooth 5.3 sekä valinnaisena 4G-LTE ja 5G Sub-6 -ominaisuudet pitämään käyttäjien yhteydet kunnossa.


Getac julkaisee maailman ensimmäisen tekoälyvalmiin ruggeroidun kannettavan

Suuresta näytöstä ja ruggeroiduista ominaisuuksista huolimatta S510 painaa vain 2,35 kg, joten sitä on helppo kantaa, ja hot swap -akkuominaisuudet tukevat koko työvuoron kestävää käyttöä. Sen kestävä muotoilu osoittaa myös Getacin sitoutumisen ympäristövastuullisuuteen, koska huomattava osa rungosta on valmistettu kuluttajakäytön jälkeen kierrätetyistä materiaaleista.

S510 voidaan määrittää asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaan. Vaihtoehtoihin kuuluvat kaksi Thunderbolt 4 -porttia nopeampaan datansiirtoon, enintään 64 Gt:n DDR5 (vakiona 8 Gt) ja enintään 2 Tt PCIe NVMe SSD -tallennustilaa (vakiona 256 Gt). Muita vaihtoehtoja ovat laserviivakoodinlukija, DVD-supermultiasema, toinen tallennusasema ja/tai NVIDIA GPU.


Getac julkaisee maailman ensimmäisen tekoälyvalmiin ruggeroidun kannettavan

Käyttövoimaa seuraavan sukupolven tekoälypohjaisille sovelluksille

S510:n tehokas määritys ja ruggeroidut ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen laitealustan monenlaisille tekoälypohjaisille käyttökohteille. Esimerkiksi yleisen turvallisuuden ammattilaiset voivat minimoida ympäristön taustamelun tehdessään haastatteluja ja ottaessaan lausuntoja todistajilta, mikä parantaa tallennuksen selkeyttä. Autohuollon ammattilaiset pystyvät nopeuttamaan diagnostiikkaa tosiaikaisilla algoritmeilla. Tehdasorganisaatiot ottavat yhä enemmän käyttöön älykkäitä ja itsenäisiä ominaisuuksia parantamaan tuotantoketjuaan. Kunnallistekniikan ammattilaiset taas voivat käyttää tekoälypohjaisia sovelluksia nopeaan data-analyysiin kentällä ja tunnistamaan kriittisiä infrastruktuuriongelmia ennen kuin ne aiheuttavat kallista ennakoimatonta hukka-aikaa.


Getac julkaisee maailman ensimmäisen tekoälyvalmiin ruggeroidun kannettavan

”Olemme vasta raapaisseet pintaa tutkiessamme tekoälypohjaisten sovellusten mahdollisuuksia ja niiden tuomia hyötyjä monien eri alojen organisaatioille”, sanoo James Hwang, Getac Technology Corporationin pääjohtaja. ”Uusi S510 yhdistää tulevaisuudenkestävän suorituskyvyn ja ruggeroidun luotettavuuden kompaktiin ja kevyeen pakkaukseen, joten käyttäjä voi toteuttaa uusimpia tekoälypohjaisia innovaatioita täydellä varmuudella.”

Uusi S510 on saatavana heti. Lue lisää osoitteesta www.getac.com

Parhaan tietomme mukaan tämä tuote on ensimmäinen ruggeroitu kannettava tietokone, jossa on uusin Intel Core Ultra -prosessori ja Microsoft Copilot -avain.

Tietoja Getac-yrityksestä
Getac Technology Corporation on globaali johtaja lujatekoisessa mobiiliteknologiassa ja älykkäissä videoratkaisuissa, mukaan lukien kannettavat tietokoneet, tabletit, ohjelmistot, kehokamerat, autojen videojärjestelmät, digitaalisen todistusaineiston hallinta sekä yritysten videoanalyysiratkaisut. Getacin ratkaisut ja palvelut on suunniteltu mahdollistamaan poikkeuksellisia kokemuksia etulinjan työntekijöille haastavissa ympäristöissä. Getac palvelee tällä hetkellä asiakkaita yli 100 maassa puolustusalalla, julkisessa turvallisuudessa, sairaankuljetuksessa, palo- ja pelastustoiminnassa, kunnallistekniikassa, autoteollisuudessa, luonnonvaroissa, valmistusteollisuudessa, liikenteessä ja logistiikassa. Katso lisätietoja osoitteesta: http://www.getac.com. Osallistu Getac Industry -blogiin tai seuraa yritystä LinkedInissä ja YouTubessa.

Getac ja Getac-logo ovat Getac Holdings Corporationin ja sen tytäryhtiöiden tavaramerkkejä. Muut tuotemerkit tai tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta. ©2024 Getac Technology Corporation.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan