www.engineering-suomi.com
Getac

Antarctic Fire Angels toteuttaa uraauurtavan tutkimusretken Getacin ruggeroidun tekniikan avulla

Getacin täysruggeroitua UX10-tablettia käytettiin lääketieteelliseen tutkimukseen ja iltaviihteeseen 52 päivää kestäneellä matkalla, joka suuntautui yhteen maailman karuimmista ympäristöistä.

  www.getac.com
Antarctic Fire Angels toteuttaa uraauurtavan tutkimusretken Getacin ruggeroidun tekniikan avulla
Antarctic Fire Angels, pelastajakaksikko Walesista, on toteuttanut uraauurtavan tutkimusretkensä Union Glacieriltä Constellation Inletille ja edelleen etelänavalle. Näin heistä tuli ensimmäinen matkan ilman tukea tehnyt hätäpalveluissa työskentelevistä naisista koostuva retkikunta.

Georgina ”George” Gilbert ja Rebecca ”Bex” Openshaw-Rowe hiihtivät 1 230 km:n reitin 52 päivässä, 10 tunnissa ja 30 minuutissa ja tekivät yli neljä vuotta sitten syntyneestä unelmasta totta. Matkan varrella heidän täytyi navigoida lukemattomien hengenvaarallisten railojen ohi usein horisonttikadossa ja niin kovassa pakkasessa, että jo muutaman sekunnin altistus voi aiheuttaa paleltumia.


Antarctic Fire Angels toteuttaa uraauurtavan tutkimusretken Getacin ruggeroidun tekniikan avulla

Ilman tukea Georgen ja Bexin retkikunta veti kaikki varusteensa mukanaan ahkioissa, jotka retken alkaessa painoivat yli 110 kg. Varusteisiin sisältyivät ruoka, lääkintätarvikkeet ja tekniset laitteet, joita tarvittiin etelänavalle ilman apua pääsemiseen. GPS-seuranta- ja satelliittinavigointilaitteiden kaltaisten erikoislaitteiden lisäksi Georgella ja Bexillä oli mukanaan Getacin täysruggeroidut UX10-tabletit. Niillä he pystyivät sekä tekemään koko matkan ajan tärkeää lääketieteellistä tutkimusta Cardiffin yliopiston puolesta että rentoutumaan päivän päätteeksi mediaviihteen parissa.

Getacin UX10 on rakennettu suoriutumaan erittäin vaativista ympäristöistä ja sääolosuhteista, jotka ovat tyypillisiä Etelämantereelle. Siinä on suojausluokka IP66 ja armeijatasoinen MIL-STD 810H -sertifiointi, se toimii -29 °C:n lämpötilassa ja kestää vettä, pölyä ja 1,8 metrin pudotuksen käytön aikana. Tehokkaiden akkujen ansiosta laitetta voi myös käyttää pitkään ennen lataamista, mikä sopi erinomaisesti retkikunnan tarpeisiin.


Antarctic Fire Angels toteuttaa uraauurtavan tutkimusretken Getacin ruggeroidun tekniikan avulla
”Etelämantereen kaltaisessa ääriympäristössä laitteisiin täytyy voida luottaa täysin, ja tiesimme vain ruggeroidun tekniikan kelpaavan”, George sanoi. ”Aina päivän hiihtomatkan päätteeksi purimme nopeasti ahkiot, pystytimme leirin ja heitimme UX10:n telttaan, jossa käytimme sitä joka ilta koko tutkimusretken ajan. Se toimi moitteettomasti ensimmäisestä päivästä viimeiseen asti, aivan odotustemme mukaisesti.”

”Getac oli ylpeä saadessaan tukea Antarctic Fire Angelsiä pioneeritutkimusretkellä etelänavalle”, sanoi Paul Waddilove, Getac UK Ltd:n toimitusjohtaja. ”Heti kun kuulimme heidän suunnitelmistaan, tiesimme UX10:n olevan täydellinen lisä varusteluetteloon, koska sen rakenne on täysin ruggeroitu, se toimii kylmissä lämpötiloissa ja on kooltaan kompakti. Haluan Getacin puolesta onnitella Georgea ja Bexiä huikean matkan toteuttamisesta – he näyttivät, että kun uskoo itseensä, pystyy saavuttamaan mitä vain!”

Getacin yleisten turvallisuusasioiden päällikkö Will Hitch, joka työskenteli itse aiemmin hätäpalveluissa, lisäsi: ”Tämä oli erinomainen hanke UX10:n mahdollisuuksien näyttämiseen mutta myös osoitus Getac UK:n sitoutumisesta – haluamme sekä tukea ihmisiä univormun takana että toimittaa heille ruggeroituja tekniikkaratkaisuja. Olemme erilaisia, koska teemme kumpaakin.”

Lue lisää Antarctic Fire Angelsistä osoitteesta https://antarcticfireangels.co.uk.


Antarctic Fire Angels toteuttaa uraauurtavan tutkimusretken Getacin ruggeroidun tekniikan avulla

Lue lisää Getacin täysruggeroidusta UX10-tabletista osoitteesta www.getac.com


  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan