www.engineering-suomi.com
Scott Safety - 3M

Scott Safety esittelee jälleen kokoelman huipputekniikkaa EuroSafety-messuilla

Scott Safety, yksi maailman johtavista innovatiivisten hengityssuojaimien ja henkilösuojaimien valmistajista ja suunnittelijoista, esittelee uusimmat tuotejulkistukset turvallisuusalan ammattilaisista koostuvalle yleisölle EuroSafety- messuilla (13–15 syyskuuta) osastolla A101.

Scott Safety esittelee jälleen kokoelman huipputekniikkaa EuroSafety-messuilla
Ensimmäinen uutuus Scott Safetyn hengityssuojainvalikoimassa on Duraflow, kevyt ja ergonomisesti muotoiltu moottorikäyttöinen hengityksensuojain, jossa käytetään kehittynyttä ilman virtausnopeuden ohjaustekniikkaa. Uusi kestävä puhallinyksikkö antaa täyden varmuuden hengityssuojauksen suhteen ja sen käyttäjä voi turvallisesti keskittyä tehtävään työhön. Automaattiseuranta varmistaa, että ilman virtausnopeus säilyy juuri oikealla tasolla käyttäjän suojaamiseksi. Muihin ominaisuuksiin kuuluvat visuaalinen diagnostiikka ja äänimerkit, jotka varoittavat käyttäjää, jos ilman virtausnopeus laskee alle vaaditun tason, tai akku on ladattava uudelleen. Duraflow on saatavana kahdella akkuvaihtoehdolla ja se on ihanteellinen käytettäväksi monilla eri teollisuudenaloilla.
 
Tampereella tekee ensiesiintymisensä myös uusi Aviva puolinaamari. Avivassa on käytössä termoplastinen rakenne sekä innovatiivinen matalaprofiilinen päälakinauhasto, joka on rakenteeltaan huippulaatuinen ja käyttömukavuudeltaan erinomainen. Muita uusia ominaisuuksia ovat puheen kuuluvuutta parantava äänipaneeli, silmälasien käyttöä helpottava tila rungossa sekä painike istuvuuden tarkistusta varten, jonka ansiosta sinulla on aina varmuus siitä, että tuote on puettu oikein. Mukavuutta lisää myös Avivan alhainen hengitysvastus sekä alaspäin suunnattu uloshengitysventtiili. Aviva on saatavana kolmena eri vaihtoehtona: yhdellä suodattimella, kahdella suodattimella sekä joustavilla Flex-suodattimilla. Saatavilla olevat koot ovat S,M,L. 
 
 
Scott Safety on julkaissut FLITE COV -hengityssuojaimen –  FLITE COV on seuraavan sukupolven paineilmaletkulaite, joka on ratkaisu myös välittömän hengenvaaran tai terveysvaaran uhanalaisiin kohteisiin kuten suljettuihin tiloihin. FLITE COV – sisältää uusia käyttäjän turvallisuutta lisääviä ominaisuuksia – mukaan lukien venttiilin, joka tarvittaessa automaattisesti vaihtaa ilmansyötön paineilmaverkostosta laitteessa olevaan pakosäiliöön. Paineenalennusventtiilissä olevan käsipyörän lukitus estää venttiilin tahattoman sulkeutumisen käytön aikana – ja nämä ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan.
Scott Safety esittelee jälleen kokoelman huipputekniikkaa EuroSafety-messuilla

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan