www.engineering-suomi.com
Scott Safety - 3M

Scott Safety vie puolinaamari hengityssuojauksen seuraavalle tasolle uudella AVIVA puolinaamarilla

AVIVA on Scott Safetyn täysin uusi innovatiivinen puolinaamari. Scott Safety on yksi maailman johtavista hengitys- ja henkilösuojainten kehittäjistä ja valmistajista. Varmistaen, että työntekijöiden hyvinvointi on etusijalla, AVIVA-puolinaamarin matalaprofiilinen päälakinauhasto tarjoaa paremman vakauden ja yhteensopivuuden esimerkiksi erilaisten suojakypärien ja suojalasien kanssa. Tästä syystä käyttäjät ihastuvat sen tarjoamaan mukavuuteen.

Scott Safety vie puolinaamari hengityssuojauksen seuraavalle tasolle uudella AVIVA puolinaamarilla
Huippuluokan puolinaamarin valmistuksessa ei ole käytetty silikonia, mutta se on suunniteltu tarjoamaan silikoni materiaalin kaltaista mukavuutta, ja lisäksi siinä on uusia oivalluksia. AVIVAssa on painetiiviste, jonka ansiosta käyttäjä voi liikkua joustavammin ja integroidun tarkistuspainikkeen avulla voidaan varmistaa puolinaamarin istuvuus ja tiiviys. Parannetun äänen kuuluvuuden ansiosta käyttäjän puhe kuuluu selkeästi ja tämä mahdollistaa selkeän kommunikoinnin. AVIVA-puolinaamaria voidaan käyttää laajan suodatinvalikoiman kanssa mahdollistamaan käytön erilaisissa sovelluksissa kuten teollisuudessa, asbestin purkutöissä, hitsaustöissä ja lääketeollisuudessa.

Viime vuonna noin 33 000 hengitysvaikeuksista tai keuhko-ongelmista kärsivän työntekijän oireiden arvellaan johtuvan, tai pahentuneen työympäristöjen vuoksi1. Yksi alan suurimmista ongelmista on huonosti istuvat, epämiellyttävät suojaimet, jotka saavat työntekijät luopumaan tuotteiden oikeanlaisesta käytöstä. Scott Safety auttaa poistamaan tämän ongelman tuomalla markkinoille tämän helposti käytettävän tuotteen, joka tarjoaa, alhaisen hengitysvastuksen ja paremman käyttömukavuuden ja istuvuuden. AVIVA on saatavana kolmessa koossa (pieni, keskikoko ja suuri) ja erilaisina valmispakkauksina, mukaan lukien readypak-vaihtoehdot tietyille sovelluksille. Aviva puolinaamarin uudet varastointiratkaisut mahdollistavat tuotteen helpomman varastoinnin, pitäen sen samalla puhtaana ja oikean muotoisena optimaalista istuvuutta varten.

AVIVA on nyt saatavana Scott Safetyn hyväksytyiltä jälleenmyyjiltä. Saat lisätietoja tuotteesta osoitteesta www.scottsafety.com/emea

1http://www.hse.gov.uk/statistics

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan