www.engineering-suomi.com
Scott Safety - 3M

Palo- ja pelastusala astuu tulevaisuuteen kasvo-osaan integroidun Scott Sight -lämpökuvausteknologiaa käyttävän järjestelmän myötä

Scott Safety™ on ottanut tehtäväkseen auttaa arkipäivän sankareita. Tässä tehtävässä otettiin valtava askel eteenpäin julkistettaessa Scott Sight, ensimmäinen kasvo-osaan integroitu lämpökamera. Tämä uraauurtava järjestelmä tuo etulinjassa toimiville selkeästi näkyville palontorjunnan tulevaisuuden, ja se tulee mullistamaan koko alan.

Palo- ja pelastusala astuu tulevaisuuteen kasvo-osaan integroidun Scott Sight -lämpökuvausteknologiaa käyttävän järjestelmän myötä
Innovatiivinen lämpökuvausteknologia mahdollistaa kevyen lämpökameran integroimisen kasvo-osaan, mikä antaa palomiehille selkeän ja esteettömän näkymän ympäristöstä ja pitää lämpökameran tuottaman kuvan tarvittaessa koko ajan näkyvissä.

Hands-free - ominaisuus parantaa palomiehien tilannetietoisuutta ja poistaa tarpeen pysähtyä etsimään kameraa tai laskemaan letkua alas kädessä pideltävän kameran käyttämiseksi. Se myös parantaa palomiehien kykyä havaita kuumia vyöhykkeitä.

Vaikka Scott Sight on vain 240 gramman painoisena poikkeuksellisen kevyt, se on hyvin tehokas ja tarjoaa 160x120 resoluution 9 kuvan sekunti nopeudella käytettäessä ääretöntä objektiivia, joka takaa tarkan ja silmiä rasittamattoman kuvan.

Scott Safetyn Growth Initiatives -osaston globaali tuotepäällikkö Longin Kloc sanoi: "Olemme äärimmäisen ylpeitä voidessamme julkistaa palontorjunta-alalle näin innovatiivisen tuotteen. Scott Sight on todella edistyksellinen työkalu – joka täydentää nykyistä käsissä pidettävien kameroiden valikoimaa tarjoamalla muokattavan ja täysin kädet vapaaksi jättävän lämpökameran käyttäjille, jotka joutuvat usein toimimaan hyvin epäsuotuisissa olosuhteissa.

"Kun kehitimme Scott Sight -tuotetta, työskentelimme hyvin läheisesti palomiesten kanssa löytääksemme lämpökuvausratkaisun, joka olisi käyttökelpoisempi ja helpompi käyttää.  Tämä tarkoittaa, että käyttäjän huomio pysyy kohdistettuna tilanteeseen ja se parantaa mahdollisuutta paikallistaa vaarakohdat ja löytää mahdolliset uhrit. Samalla se tarjoaa mahdollisuuden havaita mahdolliset poispääsytiet, jos olosuhteet äkillisesti muuttuvat."

Scott Sight tarjoaa myös sen lisäedun, että se voidaan mukauttaa sopimaan yksittäisen käyttäjänsä tarpeisiin. Näyttö voidaan säätää käyttäjän näkökentän mukaan ja saatavana on useita käyttöliittymiä, jotka sopivat erilaisiin vaatimuksiin. Asetuksista voidaan valita myös kuumaa pistettä ja ympäristön lämpötilaa koskevat asetukset.

Scott Sight on nyt yhteensopiva Scott Safetyn uuden AV-3000 EN – kasvo-osan kanssa.

Scott Safety on maailman johtavia yrityksiä palontorjuntapalveluissa käytettävien äärimmäisen suorituskykyisten tuotteiden kehityksessä, valmistuksessa ja myynnissä. Scott Safety pitää kiinni päätöksestään parantaa palomiesten turvallisuutta kehittämällä markkinoiden johtavia tuotteita.

Lisätietoja Scott Sight -ratkaisun eduista osoitteessa www.scottsafety.com/en/emea.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan