www.engineering-suomi.com
NSK

Opi laakereita varten kehitetyistä mekaanisista työkaluista NSK-akatemiassa

Kaikki, jotka haluavat oppia laakereiden asennuksen ja purkamisen parhaat käytännöt mekaanisia työkaluja käytettäessä, voivat rekisteröityä NSK-akatemian (www.nskacademy.com) verkkokoulutusalustaan tutustuakseen uusimpaan AIP+ (Added Value Programme) -oppaaseen. Tämä sisältää kurssin, videon ja kyselylomakkeen. Oppilaat voivat käydä läpi mekaaniset työkalut käsittävän moduulin, ja kurssin onnistuneesti suorittaneet oppilaat saavat kurssista sertifikaatin.

Opi laakereita varten kehitetyistä mekaanisista työkaluista NSK-akatemiassa

S052017-N-Image1.jpeg - Mekaaniset työkalut käsittävä AIP+ -video-opas on nyt saatavana NSK-akatemiassa

 

Laakereiden oikea asennus ja poisto ovat oleellisen tärkeitä koneiden optimaalisen toiminnan ja huollon kannalta. Tästä syystä NSK on valmistanut mekaanisia työkaluja juuri tähän tehtävään. NSK-akatemiassa on nyt saatavana uusi opas, jotta käyttäjät voisivat saada näistä työkaluista täyden hyödyn.

 

Moduulissa selitetään miten valita NSK:n FTN33-asennussarjasta oikean kokoinen aluslevy ja holkki laakerin asennusta varten. Näiden komponenttien oikea valinta takaa, ettei asennuksessa käytettävä voima koskaan välity laakerin pyörivien elementtien kautta. Tämä vähentää niiden mahdollista vaurioitumista. Oppaan video-osassa esitetään myös miten välittää voima keskilinjan suuntaisesti.

 

Kuten koulutusmoduuli korostaa, laakerin purkaminen NSK:n BNP62-ulosvetäjäsarjalla akselia tai laakeripesää vaurioittamatta alkaa valitsemalla oikea ulosvetoruuvi ja ulosvetovarsi. Siinä käsitellään myös sellaisia seikkoja kuten miten löytää oikea kohta laakerin kulumapinnalla ja miten varmistaa ulosvetovoiman tasaisuus.

 

NSK:n mekaanisia työkaluja käsittelevä opas kuuluu kasvavaan määrään NSK-akatemiassa saatavana oleviin koulutusmoduuleihin jotka on kehitetty AIP+ -huolto- ja ylläpitotyökaluja varten. Näistä jokainen on suunniteltu auttamaan koneen suorituskyvyn optimoinnissa ja ongelmattomassa käytössä.

Opi laakereita varten kehitetyistä mekaanisista työkaluista NSK-akatemiassa
S052017-N-Image2.jpeg - Oikeiden NSK:n FTN33-asennussarjan elementtien käyttö takaa, ettei asennuksessa käytettävä voima koskaan välity laakerin pyörivien elementtien kautta

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan