www.engineering-suomi.com
NSK

Uudet omistajat Neuweg Fertigung GmbH:lle

NSK on ilmoittanut myyvänsä Munderkingenissä sijaitsevan saksalaisen tytäryhtiönsä Neuweg Fertigung GmbH:n brittiläiselle sijoittajalle Stephen Lordille ja yrityksen nykyisille työntekijöille Willi Castro Santanellalle ja Dominik Szellille. Kauppa astuu voimaan 1. syyskuuta 2024. Korkealaatuisten vierintälaakereiden pienten erien tuotantoon erikoistunut Munderkingenin tehdas toimii jatkossa itsenäisesti, mutta jatkaa yhteistyötä NSK:n kanssa.

  www.nskeurope.com

Neuweg perustettiin vuonna 1954 maatalouskoneiden valmistajan tytäryhtiöksi, ja NSK osti sen vuonna 1990. NSK:n globaalin verkoston osana se on sittemmin keskittynyt vierintälaakerien joustavaan tuotantoon ja pienempiin eriin ensisijaisesti maatalouskoneteollisuudessa mutta myös konepajateollisuudessa.

Uudella toimitusjohtajalla Stephen Lordilla on laaja kokemus kansainvälisestä johtamisesta ja hän kommentoi: "Tavoitteenamme on rakentaa NSK:n vahvan perustan varaan ja hyödyntää Munderkingenin tehtaan perintöä ja teknistä huippuosaamista, kun laajennamme maailmanlaajuista toimintaamme." Lordin rinnalla ovat apuna kaksi Neuwegin pitkäaikaista johtohenkilöä, Dominik Szell ja Willi Castro Santanella.

Neuwegin vastanimitetty talousjohtaja Dominik Szell sanoi: "Keskitymme tuotevalikoiman laajentamiseen ja tehokkuuden parantamiseen samalla kun säilytämme asiakkaidemme arvostamat erittäin korkeat laatu- ja luotettavuusstandardit."

Willi Castro Santanella, joka toimii operatiivisena johtajana 1. syyskuuta alkaen, lisäsi: "Olemme päättäneet säilyttää Munderkingenin tehtaan perinnön ja samalla edistää innovaatioita ja tarjota asiakkaillemme poikkeuksellista lisäarvoa."

Tietoja Neuweg Fertigung GmbH -yrityksestä
Neuweg on johtava saksalainen tarkkuuslaakereiden valmistaja, joka on sitoutunut tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja ja poikkeuksellista arvoa asiakkaille globaalisti. Keskitymme laatuun ja pyrimme saavuttamaan huipputason kaikilla liiketoimintamme osa-alueilla.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan