www.engineering-suomi.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

Wireless POINT I/O ILX34-AENWG

ProSoft Technology on kehittänyt uudet Wireless POINT I/O -moduulit hajautettuihin automaatiosovelluksiin.

Wireless POINT I/O ILX34-AENWG
Uusi Wireless POINT I/O Adapter (ILX34-AENWG) on nopea, standardin 802.11g mukainen langaton I/O-adapteri. Siinä käytetään PLC- ja PAC-ohjaimiin erikoistuneen Rockwell Automation® -valmistajan 1734 POINT I/O-järjestelmiä (hajautettuja syöttö- ja tulostusmoduuleja) ja yhdistetään ne ProSoft Technologyn Integrated Wireless ArchitectureTM -arkkitehtuuriin.

Langattomalla tiedonsiirrolla varustettuna POINT I/O Adapter soveltuu ihanteellisesti tietojen keräämiseen liikkuvista järjestelmistä (esimerkkeinä robotit, automaattivaunut, kattonosturit, maansiirtokoneet) ja kiinteistä laitekehikoista prosessilaitoksen hankalissa paikoissa. Sitä voidaan käyttää samalla myös liikkuvien ja kiinteiden laitteiden ohjaukseen.

Tarve
Langatonta linkkiä hajautettuihin I/O-laitteisiin tarvitaan sovelluksissa, joihin kuuluu liikkuvia tai etälaitteita tai joissa laitteiden ja ohjauspaneelien kaapelointi olisi hankalaa tai kallista. Tällaisia sovelluksia ovat muun muassa:

- säilytysalueet (öljy, kaasu, vedenkäsittely)
- nosturit, pinoajat/palautuskuljettimet (materiaalinkäsittely)
- pyörivät täyttölaitteet, puolauskoneet, puristimet (elintarvike- ja juomateollisuus)
- robotiikka/moniakselikoneistus
- etävalvonta
- tilanvalvonta
- ja muut hajautetut etä- tai liikkuvakäyttöiset I/O-sovellukset.

Ratkaisu
POINT I/O -moduuleiden langaton yhdistäminen antaa tarjoaa automaatiosuunnittelijoille mahdollisuuden suunnitella erittäin suorituskykyisiä, skaalattavia ja viipeen minimoivia järjestelmiä kohteisiin, joissa langallinen I/O-tiedonsiirto olisi hankalaa.

Wireless POINT I/O Adapter sisältää käyttäjille tutun ohjelmointiympäristön, sillä se hyödyntää yhteysperustaista EtherNet/IP-protokollaa ja konfigurointia RSLogixTM 5000-ohjelmointiympäristössä. Lisäksi yhteysperustainen EtherNet/IPTM-protokolla yksinkertaistaa konfigurointia ja viestintää POINT I/O -kehikkojen kanssa eri puolilla prosessilaitosta.

Edut
Wireless POINT I/O Adapter toimii verkoissa, joissa on RadioLinx® Industrial Hotspots -tiedonsiirtolaitteita tai ulkopuolisten valmistajien 802.11g -liitäntäpisteitä. Se mahdollistaa nopean, viipeettömän 802.11g-standardin mukaisen asiakassovellustiedonsiirron suurillakin tehdasalueilla. Yhteentoimivuus olemassa olevien standardien mukaisiin tekniikoihin suojaa ja tehostaa loppukäyttäjän investointia. Turvallisuuden vuoksi Wireless POINT I/O -järjestelmässä käytetään AES-salauksella toimivaa 802.11i WPA2 -tiedonsiirtoa.

Wireless POINT I/O Adapter tarjoaa käyttäjille joustavuutta ja skaalattavuutta (enimmillään 63 moduulia) useiden vakiomuotoisten Rockwell Automation POINT I/O -moduulien yhteydessä, esimerkkeinä analoginen I/O, digitaalinen I/O, POINT Guard I/O(TM), DeviceLogix(TM), releet, RTD ja laskurit.

Kaikilla ProSoft Technology -tuotteilla on 3 vuoden takuu ja rajoittamaton tekninen tuki.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan