www.engineering-suomi.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

RadioLinx 802.11n - IHN-W: Tuoteperheen uusin jäsen

Muutamaa kuukautta sen jälkeen, kun julkaisimme ensimmäisen teollisen luokan IEEE 802.11n RadioLinx® -moduulit, laajennamme uusinta teollisten langattomien ratkaisujensa perhettä yhden radion IP67-versioissa. Ilolla ilmoitamme lisäävämme IP67 yhden radion mallin (RLXIB-IHN-W) teollisen luokkansa 802.11n RadioLinx -langattomien ratkaisujen perheeseen. Uusi radio tulee kahden "yksittäisradion" version (teollinen HotspotTM ja teollinen asiakasliittymä), ja kahden "kaksittaisradio"-version lisäksi (yksi teollinen Hotspot sekä IP20 - standardi - kuori ja toinen IP67 - vesitiiviillä suojauksella).

RadioLinx 802.11n - IHN-W: Tuoteperheen uusin jäsen
Tällä säänkestävällä radiolla on IP67-suojamerkintä. Suoja tekee siitä pölynkestävän (“6” = ei minkäänlaisen kiinteän aineen sisääntuloa, mukaanlukien pöly) ja vesitiiviin (“7” = ei haitallista määrää vettä kun pakkaus upotetaan veteen jopa 1 m:n syvyyteen). Verrattuna edeltävään “kaksoisradio”-edeltäjäänsä, tämä uusi “yksittäisradio”-teollisen luokan 802.11n-ratkaisu on kustannustehokas valinta,ja hyvä ratkaisuissa, joissa tarvitaan IP67 suojaa ja kaksittaisradio ei ole tarpeen.

Uusi teollisen luokan 802.11n-perhe tarjoaa erinomaista suorituskykyä korkean kapasiteetin verkoissa. Laitteet tarjoavat erittäin luotettavia verkkovaihtoehtoja sovelluksille, joita on perinteisesti vaikea ratkaista langattomilla ratkaisuilla.

RadioLinx-moduulien perhe käyttää viimeisintä 802.11-teknologiaa. Teollisen luokan 802.11a/b/g-ratkaisut ovat jo sopivia moniin valmistus- ja tuotantosovelluksiin ja, teollisen luokan 802.11n-radiot helpottavat langattoman verkon käyttöönottoa kriittisissä tapauksissa (ne tarjoavat langattoman vaihtoehdon suuremmalle määrällä sovelluksia).

RadioLinx 802.11n –perhe helpottaa vaativien teollisten protokollien siirtoa (tukee “reliable I/O message delivery” -funktionaalisuutta). VLAN (Virtual Local-Area-Network)-tuki mahdollistaa verkon liikenteen segmentoinnin (esimerkiksi yksi yhteys automaatiohallintasovellukselle ja toinen yhteys ohjelmointiin tai ylläpitoon). MIMO-tekniikkaa (Multiple Input, Multiple Output) käytetään jopa kolmen jokaiseen radioon kiinnitettävän antennin kanssa; se hyötyy multipath-työkalusta reflektioiden ansiosta (tyypillisesti tehdastason metalliosista) mahdollistaakseen korkeanopeuksiset datanopeudet (jopa 300 Mbps) ja edistyneen tuotantokyvyn teollisissa ympäristöissä. Palvelun laatua (QoS) datan priorisoinnissa tukevat taustasovellukset.

Teollisen luokan 802.11n RadioLinx toimii laajalla lämpötilavälillä (-40 - +75 C) ja tarjoaa hyväksyntöjä varallisiin ympäristöihin (ATEX alue 2 kategoria 3). Muita ominaisuuksia ovat: korkea vibraation/tärähdyksen kestävyys, asennus DIN-kiskoon, Power over Ethernet ja samanaikainen silta / toistin / teollinen Hotspot-tila. Kuten muutkin 802.11 RadioLinx –ratkaisut Prosoft Technologyltä, uusi radioperhe tukee 802.11i- ja RADIUS-protokollia turvamenetelmien keskitettyyn hallintaan.

Teollisen luokan 802.11n-radiot ovat yhteensopivia olemassaolevien 802.11 RadioLinx-ratkaisujen kanssa ja ne parantavat tehokkuutta nopean laajakaistan sovelluksissa ja korkean kokonaisnopeuden hallinnan sovelluksissa.

Kaikilla ProSoft Technologyn tuotteilla on kolmen vuoden takuu ja rajoittamaton tekninen tuki tuotteen käyttöiän ajan.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan