www.engineering-suomi.com
NORD Drivesystems

Uudet yksiportaiset NORDBLOC.1 -hammasvaihteet

NORD DRIVESYSTEMS on laajentanut yksiportaisten NORDBLOC.1-hammasvaihteidensa valikoimaa kolmella suuremmalla koolla. Uusilla käyttölaitteilla on suuret toisiomomentit, ja ne kestävät erittäin suuria säteis- ja aksiaalikuormituksia.

Uudet yksiportaiset NORDBLOC.1 -hammasvaihteet
NORD DRIVESYSTEMSIN uudella yksiportaisella NORDBLOC.1-hammasvaihteella on suuri toisiomomentti, ja se kestää erittäin suuria säteis- ja aksiaalikuormituksia.

Yksiportaiset NORDBLOC.1-hammasvaihteet edustavat NORD DRIVESYSTEMSIN valikoimassa innovatiivisia, erittäin tehokkaita käyttölaitteita, joilla on pitkä käyttöikä. Käyttölaitespesialisti on nyt lisännyt menestyksekkääseen tuotesarjaansa kolme uutta kokoa.

Kolmen uuden tuotteen, SK 871.1:n, SK 971.1:n ja SK 1071.1:n, teho on 0,12–45 kW ja vääntömomenttialue ulottuu 1 000 Nm:iin.

Optimoitujen laakereiden ansiosta ne pystyvät käsittelemään luotettavasti suuria aksiaalisia ja radiaalisia voimia. Siksi nämä kestävät valurautarunkoiset käyttölaitteet sopivat optimaalisesti pumppuihin ja sekoittimiin.

Innovatiiviset NORDBLOC.1-hammasvaihteet vakuuttavat korkealla hyötysuhteellaan, kompaktilla rakenteellaan ja erinomaisella luotettavuudellaan. Vaihteen rungossa ei ole kuormituksen alaisia liitospintoja.

Tämä parantaa vaihteen jäykkyyttä ja mahdollistaa samalla sileämmän pinnan, jolle nesteet sen paremmin kuin kiinteätkään aineet eivät voi kerääntyä. FEM-optimoitu UNICASE-kotelo varmistaa maksimaalisen lujuuden ja jäykkyyden.

Modulaarinen rakenne takaa joustavan käytön, koska konfigurointi- ja asennusvaihtoehtoja on useita. Kaikki mallit ovat saatavana joko laippakiinnityksellä (B5 tai B14) tai jalka/laippakiinnityksellä. Tarjolla on myös joustavasti vaihtoehtoja IEC- tai NEMA-moottorinkiinnitykseen sekä suuri joukko akseli-, laakeri- ja voiteluvaihtoehtoja.

Meta title:

NORDin uudet yksiportaiset NORDBLOC.1-hammasvaihteet

Meta description:

NORD DRIVESYSTEMS on lisännyt yksiportaisten NORDBLOC.1-hammasvaihteidensa valikoimaan suurempia kokoja. Lue niistä lisää.

Keywords: NORD DRIVESYSTEMS, käyttölaite, käyttölaitteet, käyttölaiteteknologia, käyttölaiteratkaisu, käyttölaiteratkaisut, käyttöratkaisu, käyttöratkaisut, hammasvaihde, teollisuusvaihde, vaihdemoottori, suuret aksiaaliset ja radiaaliset voimat, pumput, sekoittimet

Deeplink: https://www.nord.com/cms/de/product_catalogue/geared_motors/helical_inline_geared_motors/pdp_helical_inline_geared_motors_1542.jsp

Social media

LinkedIn-profiili: https://www.linkedin.com/company/getriebebau-nord-gmbh-&-co-kg/

LinkedIn-linkit: @Getriebebau NORD GmbH & Co. KG

Twitter: https://twitter.com/NORD_Drive

Twitter-linkit: @NORD_Drive ‏

YouTube: https://www.youtube.com/user/NORDDRIVESYSTEMS

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan