www.engineering-suomi.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

ProSoft Technology® julkistaa uuden Smart Switch -toiminnon RadioLinx®teollisille taajuushyppelytekniikan Ethernet -radioille

RadioLinxin Smart Switch -älykäs reititysteknologia mahdollistaa aidon langattoman vertaisverkkoyhteyden Ethernetin kautta. Kun se yhdistetään teollisen taajuushyppelytekniikan Ethernetin 1,1 Mt/s datanopeuden mahdollisuuksiin, Prosoft Technologyn Smart Switch -radiot tarjoavat luokkansa parhaan tehokkuuden mille tahansa sovellukselle.

ProSoft Technology® julkistaa uuden Smart Switch -toiminnon RadioLinx®teollisille taajuushyppelytekniikan Ethernet -radioille
ProSoft Technology® (www.prosoft-technology.com) on maailman johtava teollisen viestinnän tarjoaja ja se on iloinen julkaistessaan uuden Smart Switch -toiminnon, jota sen RadioLinx® teollisen taajuushyppelytekniikan Ethernet-radiot tukevat 2,4 GHz:n spektrissä (Pohjois-Amerikassa myös 900 MHz sovelluksille).

Ethernet-radiot voivat reitittää paketteja älykkäästi verkon kautta Smart Switch -teknologian avulla. Ne hallitsevat langatonta verkkoa ja luovat todellisen vertaisverkon langattoman Ethernet-viestinnän. Voimakkaat ja rosoiset teolliset Ethernet-radiot tarjoavat pitkän kantaman yhteyden (jopa yli 7 km Euroopassa, jopa yli 30 mailia Pohjois-Amerikassa) 1,1 Mt/s datanopeudella.Kun se liitetään tehokkaaseen Smart Switch -ominaisuuteen, tämä ratkaisu tarjoaa teollisuuden, prosessoinin ja SCADA-käyttäjille luotettavan viestinnän mistä tahansa solmusta mihin tahansa solmuun luokkansa parhaalla tehokkuudella ja sisältää nopeampia skannausaikoja, nopeampia latauksia ja nopeampia PING-aikoja.

Teollisuudenalat, jotka tukeutuvat vahvaan ja pitkän etäisyyden tehokkuuteen taajuuksien langattomissa teknologioissa, saavat nyt lisähyötynä aidon verkkoyhteyden. Smart Switch mahdollistaa sen, että SCADA-verkko käyttäytyy kuten aito Ethernet-verkko ja näin parannetaan järjestelmän tehokkuutta.

Teollisen taajuushyppelytekniikan Ethernet-radioiden ainutlaatuinen lisätoiminto on sarjaportti, jota voidaan käyttää saamaan dataa sarjalaitteesta ja lähettämään se asiakaspäätteelle langattoman Ethernet-yhteyden kautta.

Konfiguraatiota ja edistynyttä verkoston laajuista diagnostiikkaa varten radioissa käytetään ControlScapen konfigurointi-ja diagnostiikkaohjelmistoa, joka on helppokäyttöinen graafinen käyttöliittymä konfiguraatioon ja verkon laajuiseen diagnostiikkaan. OPC-palvelin kuuluu myös mukaan, jotta mahdollistetaan langaton verkon seuraus HMI-näyttöjen sisällä.

Teollisen taajuushyppelyteknologian Ethernet-radiot Smart Switch -teknologialla ovat saatavilla maailmanlaajuisesti ProSoft Technology -jakelukanavan kautta. RadioLinx® teollisen taajuushyppelytekniikan Ethernet -radioiden olemassaoleville käyttäjille (RLX-IFHx -sarja), Smart Switch -toiminto on taaksepäin yhteensopiva ja mahdollistaa olemassaolevien laitteiden päivityksen kentällä.

Kaikki RadioLinx-tuotteet ovat lisenssivapaita ja ne on sertifioitu ISA 12.12.01-standardin Luokan I, osion 2 mukaisesti vaarallisiin sijainteihin. Kaikillamoduuleilla on kolmenvuodentakuu.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan