www.engineering-suomi.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

Rockwell Automationin ‘integroidun arkkitehtuurin rakentaja’ tukee nyt yli 75 ProSoft Technology -tuotetta

Lähes 80 ProSoft Technologyn asennuspohja- ja yhdyskäytävätuotetta tuetaan nyt ’integroidun arkkitehtuurin rakentajassa’ (IAB) projektinsuunnitteluohjelmistotyökalussa.

Rockwell Automationin ‘integroidun arkkitehtuurin rakentaja’ tukee nyt yli 75 ProSoft Technology -tuotetta
Muistutuksena tämä Rockwell Automationin ilmainen ohjelmistotyökalu auttaa insinöörejä valmistelemaan heidän automaatiojärjestelmänsä perustuen PAC- (Process Automation Controller) ja/tai PLC-ratkaisuihin (Programmable Logic Controller).

Automaatiojärjestelmän konfigurointi…
Integroidun arkkitehtuurin rakentaja (IAB) on Rockwell Automationin graafinen ohjelmistotyökalu (www.rockwellautomation.com/en/e-tools/configuration.html). Sitä käytetään logiikkaan perustuvien automaatiojärjestelmien konfigurointiin. Se auttaa insinöörejä valitsemaan laitteistoja sovelluksille, joihin kuuluu ohjaimia, siirräntälaitteita, verkkoja, asemia, kaapelointi- ja kytkentäjärjestelmiä, liikkeenohjausta ja muita laitteita. Kun käyttäjä on konfiguroinut projektinsa, hän saa yksityiskohtaisen listan materiaaleista sekä raportteja laadukkaalla grafiikalla.

…verkkotyöskentely mukaanlukien
Käyttäjät voivat dokumentoida ohjausjärjestelmiä, joihin kuuluvat ProSoft Technologyn asennuspohjan viestintämoduulit ja protokollayhdyskäytävät. ProSoft Technologyn tuotteiden lista laajenee nyt yli 75 tuotteeseen ja lisää on tulossa.

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan