www.engineering-suomi.com
NSK

Megatorque Motor -moottorin uusi käyttöyksikkö parantaa turvallisuutta ja käytettävyyttä

NSK on julkaissut päivitetyn käyttöyksikön yrityksen PS/PN-sarjan Megatorque Motors -moottoreille. Päivitys tarjoaa entistäkin paremman turvallisuuden ja käytettävyyden. Uusi EDD-käyttöyksikkö on suoraan vaihdettavissa aikaisemman sukupolven EDC-käytön kanssa ja on tämän kanssa toiminnallisesti yhteensopiva. EDC-käyttö on osoittautunut suosituksi puolijohde- ja elektroniikkavalmistajien parissa korkean luotettavuutensa ja tarkan suorituskykynsä ansiosta. NSK:n EDD-päivitys parantaa myös laitteen sisäistä elektroniikkaa sen varmistamiseksi, että tärkeitä komponentteja on jatkuvasti saatavana

Uuden EDD:n ulkomitat ovat samat kuin EDC:n ja se tukee nykyisiä asemointikäskyjärjestelmiä, tulo/lähtösignaaleja sekä sisäisiä kanavia. Näin EDD korvaa EDC:n NSK:n ensisijaisena valintana tavallisissa konfiguraatioissa.

EDD-käyttöyksikön avainominaisuuksiin kuuluu entistäkin korkeampi turvallisuustaso. Esimerkiksi päivitetty liitinmalli estää sen, että liitin kytkettäisiin väärin päin. Toinen turvallisuusparannus lisää lukitusmekanismin, joka estää liittimen tahattoman irrottamisen EDD-käytöstä. Tämä edellyttää uutta kaapelisarjaa.

Myös helppokäyttöisyys paranee. Esimerkiksi yksivaiheinen virtalähde on nyt yhdistetty 100-240 VAC:n yksikkö (aikaisemmin kaksi mallia: 200-230 ja 100-115 VAC). Lisäksi analogitulosta on tullut vakio-ominaisuus EDD-käyttöyksikön nopeuden ja vääntömomentin säädössä. Samalla pulssijonoasemoinnin maksimitaajuus kasvaa arvoon 2 MHz (aikaisemmin 1 MHz). Tämä mahdollistaa nopeiden operaatioiden aikana entistäkin nopeamman asemoinnin EDC 100 VAC -malliin verrattuna.

Eräs käytettävyysparannus on USB-liittimen lisäys, jonka ansiosta laite voidaan liittää tietokoneeseen ja EDD Megaterm -ohjelmistoon. Uusi EDD-ohjelmisto tukee nopeita oskilloskooppeja ja niiden FFT (Fast Fourier Transform) -toimintoja. Lisäksi ohjelmiston avulla EDD-käytön asetuksien tekeminen, muokkaaminen ja hienosäätö on helpompaa.

EDD Megaterm -ohjelmiston englanninkielinen versio voidaan ladata osoitteesta: www.nskeurope.com/en/media/downloads/linear-components

1) NSK on parantanut EDD-käytössä myös laitteen sisäistä elektroniikkaa sen varmistamiseksi, että tärkeitä komponentteja on jatkuvasti saatavana.NSK on parantanut EDD-käytössä myös laitteen sisäistä elektroniikkaa sen varmistamiseksi, että tärkeitä komponentteja on jatkuvasti saatavana.


Megatorque Motor -moottorin uusi käyttöyksikkö parantaa turvallisuutta ja käytettävyyttä

2) EDD korvaa EDC:n NSK:n ensisijaisena valintana tavallisissa Megatorque Motor -konfiguraatioissa
 

Megatorque Motor -moottorin uusi käyttöyksikkö parantaa turvallisuutta ja käytettävyyttä

 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan