www.engineering-suomi.com
Alfalaval News

Alfa Lavalin uuden PlusClean-pesusuuttimen 100-prosenttinen pesutulos tuo vallankumouksen säiliöiden pesuun

Alfa Laval tuo markkinoille uuden PlusClean®-pesusuuttimen, ja samalla yhtiön laaja säiliöpesuportfolio ottaa valtavan harppauksen eteenpäin. PlusClean tuottaa ennennäkemättömän 100-prosenttisen pesutuloksen ja vähentää veden ja pesuaineen kulutusta jopa 80 % ilman tuotteen kontaminoitumista.

Alfa Lavalin uuden PlusClean-pesusuuttimen 100-prosenttinen pesutulos tuo vallankumouksen säiliöiden pesuun

Yhdessä säiliön päälle asennetun pesulaitteen kanssa ja asennettuna samaan tasoon säiliön seinämän tai pohjan kanssa PlusClean lisää tuottavuutta ja vähentää kokonaiskustannuksia.

Ei katvealueita, ei kontaminaatioriskiä
”Kun säiliöön ja säiliön pesuprosessiin liitetään Alfa Lavalin PlusClean-pesusuutin, epäpuhtauksille ei enää jää piilopaikkoja”, sanoo Alfa Lavalin säiliöpesuportfoliopäällikkö Janne Pedersen. ”Nyt pystymme aidosti lupaamaan optimaalisen säiliöiden pesutuloksen. Ei katvealueita eikä kontaminaatioriskiä. Piste.”

Helppo asentaa, yksinkertainen käyttää
PlusCleanin optimoitu tehokas pesukuvio tuottaa 100-prosenttisen pesutuloksen ja kattaa myös katvealueet, joihin muiden säiliöpesulaitteiden suihkutussuuttimet eivät yllä. Samaan tasoon säiliön seinämän tai pohjan kanssa asennetussa pesusuuttimessa on vallankumouksellinen sisäänrakennettu säätötoiminto, joka helpottaa asennusta ja tehostaa toimintaa ja pesee myös vaikeasti tavoitettavat katvealueet, esim. sekoittimen siipien alapuolen. Tämä takaa perusteellisen pesutuloksen, joka päihittää kaikki muut säiliöpesulaitteet.

Kilpailuetua
Tämä innovatiivinen pesusuutin sopii täydellisesti lääke-, meijeri-, elintarvike-, panimo- ja pesuaine- ja kosmetiikkateollisuuteen. Se tarjoaa entistä tehokkaamman pesutuloksen ja parantaa prosessin hyötysuhdetta ja turvallisuutta sekä tuotteen laatua. Tämä puolestaan parantaa tuottavuutta ja tuo kilpailuetua yrityksille, jotka valitsevat PlusCleanin säiliöpesuprosessiinsa.

Kestävyys kaiken keskiössä
Alfa Lavalille kestävä kehitys on koko liiketoiminnan kannalta keskeistä, niin myös PlusCleanin osalta. Tämä vallankumouksellinen pesusuutin tuo merkittäviä veden ja pesuaineiden kulutukseen liittyviä kustannussäästöjä ja minimoi ympäristövaikutukset.

Vaativiin hygieenisiin sovelluksiin
Alfa Laval PlusCleanin vakiomallissa on neste-jousitoiminen pesusuutin hygieenisten prosessien säiliöiden pesuun. Saatavana on myös paineilmakäyttöinen versio. Steriilien ja aseptisten prosessien säiliöiden pesuun on saatavilla Alfa Laval PlusClean UltraPure, jonka Alfa Laval Q-doc -dokumentaatiopaketti takaa koko toimitusketjun täyden jäljitettävyyden.

Lue lisää siitä, miten Alfa Laval PlusCleanin 100-prosenttinen pesutulos auttaa parantamaan tuottoa ja vähentämään kustannuksia. Lisätietoja: www.alfalaval.com/plusclean.

www.alfalaval.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 15 000 seuraajaan