www.engineering-suomi.com
NSK

NSK tarjoaa räätälöityjä valmiiksi koottuja laakeriyksiköitä

Osana uutta tuotetarjontaa maailmanlaajuinen laakerispesialisti NSK pystyy valmistamaan räätälöityjä valmiiksi koottuja kasettiyksiköitä sovelluksiin, jotka vaativat erittäin tarkkaa suorituskykyä pyörimisliikkeen suhteen. Näissä kompakteissa räätälöidyissä yksiköissä käytetään kahta NSK:n tarkkuusurakuulalaakeria, jotka mahdollistavat nopean ja tarkan toiminnan esimerkiksi kannettavissa pölynimureissa, enkoodereissa, kirurgisissa laitteissa ja optisissa tarkastusvälineissä.

NSK suunnittelee ja valmistaa jokaisen kasettiyksikön asiakkaan spesifikaation mukaisesti ja kokoaa yksittäiset komponentit (jotka on valmistettu mikronin tarkkuudella) erittäin tarkasti toistettavalla tavalla. Näin ollen tämä valmiiksi koottu tuote on ihanteellinen ratkaisu OEM-valmistajille, jotka haluavat keskittyä omaan ydinosaamiseensa. Erittäin tarkka kokoonpano vaatii yleensä erityisiä tiloja, prosesseja ja laitteita, mikä merkitsee huomattavaa taloudellista panostusta. Sen sijaan OEM-valmistajat voivat hyödyntää NSK:n asiantuntemusta ja yrityksen vuosikymmenten kokemusta tarkkuuslaakereista ja toistettavuudesta.

NSK:n valmiiksi kootut kasettiyksiköt pystyvät tarkkuuteen IT4-IT5 halkaisijoissa, IT1-IT2 pyörimisliikkeessä ja IT1/2-IT2/2 geometrisissa toleransseissa. Näin korkeatasoinen tarkkuus takaa optimaalisen toiminnan. Tällöin vältetään epätarkkuudet, jotka voivat johtaa sellaisiin laakeriongelmiin kuten lyhentynyt väsymiskestävyys, laakeripitimen murtumat tai kiinnijuuttumiset.

NSK:n osaaminen näkyy erityisesti yksiosaisen laakeripesän porausten ja sovituspintojen suunnittelussa. Näin molemmat laakeripesät voidaan viimeistellä yhdellä ja samalla porausoperaatiolla. Muihin merkittäviin suunnittelunäkökohtiin kuuluu se, että pesän olakkeiden ja laakeripinnan on oltava täysin kohtisuorassa toisiinsa nähden. Näin varmistetaan, että asiakkaiden saamat kasettiyksiköt kykenevät korkealaatuiseen suorituskykyyn joka kerta.

Tarkkuusmekaaniset kasettiyksiköt eivät tarvitse huoltoa eivätkä kunnossapitoa. Käyttäjät hyötyvät myös siitä, että ne pystyvät erittäin korkeisiin nopeuksiin, tarvittaessa yli 100 000 kierrosta minuutissa.

NSK:n asiantuntijat ovat valmiita keskustelemaan minkä tahansa uuden tuotekehitysohjelman aloittavan OEM-valmistajan vaatimuksista, silloin kun tarkka, nopea, tasainen ja turvallinen pyöriminen on ensiarvoisen tärkeää.

1) NSK tarjoaa nyt räätälöityjä valmiiksi koottuja kasettiyksiköitä huipputarkkoihin ja nopeisiin sovelluksiin


NSK tarjoaa räätälöityjä valmiiksi koottuja laakeriyksiköitä

 

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan