www.engineering-suomi.com
Emerson

Emerson tuo markkinoille kompaktin venttiilin rajapaketti nopeaa ja helppoa käyttöönottoa varten

TopWorx DVR Switchbox on kompakti, korkealaatuinen ja kestävä venttiilin, joka tarjoaa luotettavan auki/kiinni venttiilin takaisinkytkennän.

Tänään Emerson julkaisi uuden TopWorx™ DVR venttiilin asennon osoitinten DV-sarjaan. Siinä yhdistyvät kestävä hartsikotelo, kompakti koko sekä patentoitu, CAM -mallinnettu rakenne, joka tarjoaa vesi- ja jätevesijärjestelmille, ruokien ja juomien tuotantolinjoille sekä teollisuuspalveluille luotettavan työkalun venttiilin asennon takaisinkytkentään.

The TopWorx DVR Switchbox käyttää matalaprofiilista ilmaisinta, helppolukuisen paikallisen takaisinkytkentätiedon venttiilin asennosta. Tämä on tärkeää reaaliaikaista tietoa, joka auttaa teknikkoja ja laitoksen operaattoreita pitämään prosessit suunnitellussa toiminnassa. Tuote on suunniteltu ankariin olosuhteisiin, sen osat ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä, joka tarjoaa luotettavan ja korroosiosuojatun venttiilin rajapaketti ratkaisun, joka pitää asiakkaan prosessit sujuvina.

Selkeä ja erittäin luotettava takaisinkytkentä venttiilin asennosta auttaa prosessiteollisuuden laitoksia, asemia ja putkistoja toimimaan huipputehokkaasti ja turvallisesti ilman, että tuotantolinja ottaa ylimääräistä tilaa.

TopWorx DVR Switchboxin CAM-mallinnettu rakenne mahdollistaa nopean asennuskonfiguroinnin nopeampaa ja helpompaa asennusta ja huoltoa varten. Monissa prosessiteollisuuden sovelluksissa TopWorx DVR tarjoaa kompaktin ja monipuolisen ratkaisun, joka soveltuu hyvin ahtaisiin tiloihin.

Lisäksi sen kotelossa on UV-F1-luokitus, joka tarjoaa UV -suojauksen. Tämä takaa, että DVR toimii luotettavasti ja pitkäaikaisesti myös ulko-olosuhteissa.

TopWorx DVR Switchbox on yksi Emersonin TopWorxin venttiiliäly- ja läheisyysanturivalikoiman tuotteista, jotka on suunniteltu auttamaan prosessiteollisuuden laitoksia hallitsemaan ja ohjamaan toimintoja älykkäämmin ja tehokkaammin vaativimmissakin olosuhteissa.

Lisätietoja löydät linkistä http://emerson.com/en-us/catalog/topworx-dvr

https://www.emerson.com/en-us/news/2023/11-new-topworx-dvr-switchbox-compact-valve-position-indicator


Emerson tuo markkinoille kompaktin venttiilin rajapaketti nopeaa ja helppoa käyttöönottoa varten

Media:

Lisäresurssit:

www.emerson.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan