www.engineering-suomi.com
Emerson

Emersonin uusi pneumatiikkaventtiilisarja tarjoaa lisää joustavuutta ja suurempaa virtauskykyä automaatioratkaisuihin

AVENTICS XV -venttiilisarjassa voit liittää yhteen venttiiliterminaaliin useita venttiilikokoja ja niin optimoida virtaustarpeesi säilyttäen kompaktin rakenteen.

  www.emerson.com

Emerson julkaisi tänään AVENTICS™ -sarjan XV pneumatiikkaventtiilit. XV-sarjan venttiilit on suunniteltu yhteentoimivuutta silmällä pitäen, jotta koneenrakentajat eri teollisuudenaloilla ja tehdasautomaatiosovelluksissa saavat joustavan ja kustannustehokkaan venttiilialustan. Uudet venttiilit sopivat erinomaisesti koneenrakentajille ja loppukäyttäjille ympäri maailman, sillä niiden liitynnät ja kierteet sekä muut ominaisuudet tukevat alueellisia standardeja ja maailmanlaajuista saatavuutta.

XV-sarjan venttiilit tarjoavat suurempia virtausnopeuksia kompaktissa venttiilipaketissa, joka mahdollistaa tehokkaamman ja joustavamman pneumaattisen järjestelmän suorituskyvyn tehdasautomaatioissa, auto- ja rengasteollisuudessa sekä elintarvike- ja pakkaussovelluksissa. Tämä auttaa valmistajia lisäämään tuottavuutta ja antaa heille mahdollisuuden tarjota tuotteita, jotka on räätälöity tietyille markkinoille ja asiakkaiden mieltymyksille.

“Kaikilla teollisuudenaloilla valmistajat tarvitsevat tehokasta tekniikaa, joka tarjoaa heille ketteryyttä ja joustavuutta, jotta he pysyvät nopeasti muuttuvien markkinoiden vaatimusten edellä,” sanoi Wolf Gerecke, Emersonin koneautomaation liiketoiminta-alan tuotemarkkinoinnin johtaja. “Uudet AVENTICS XV -sarjan pneumatiikkaventtiilit tarjoavat tällaista suorituskykyä ja optimoitua virtausta laajan venttiilivalikoiman ja lisävarustevalikoiman avulla."

XV-sarjan venttiileihin kuuluu XV03, joka tarjoaa jopa 350 l/min virtausvolyymit normaaliolosuhteissa (NL/min), ja XV05, joka on suunniteltu julkaistavaksi lokakuussa 2024. Se tarjoaa 880 NL/min.

Kaikissa XV-sarjan venttiileissä käytetään hyväksi havaittua AVENTICS-ydinteknologiaa, ja niissä on metallikierteet, rinnakkaisjohdotus, alumiiniset pohjalevyt ja kompaktit mitat, jotka helpottavat integroitumista tuotantojärjestelmän rakenteisiin.

XV-sarjan venttiileissä käytetään yhdenmukaisia liitäntöjä, ja niissä on laaja liitettävyys yksittäisestä liitännästä rinnakkaisiin liitäntöihin, kuten D-SUB-liittimiin. Ne tukevat myös johtavia kenttäväyläprotokollia, mm. PROFINET®, Ethernet/IP, EtherCAT, Powerlink, Modbus TCP, IO-Link, AS-I, mikä helpottaa integrointia koneiden ohjaus- ja seurantajärjestelmiin.

XV-sarjan venttiilien käyttöönotto on helppoa. AVENTICS-verkkokonfiguraattori tukee järjestelmän asettelua ja tarjoaa hyödyllisiä tietoja, samalla kun suunnitteluvaiheen helppolukuinen järjestelmädokumentaatio auttaa koneiden kehittämisen nopeuttamisessa.

Lisätietoja AVENTICS XV-sarjan pneumatiikkaventtiileiden teknisistä tiedoista, ominaisuuksista ja resursseista saat täältä: https://www.emerson.com/en-us/catalog/aventics-xv03.

https://www.emerson.com/en-us/news/2024/07-new-aventics-series-xv-pneumatic-valves


Emersonin uusi pneumatiikkaventtiilisarja tarjoaa lisää joustavuutta ja suurempaa virtauskykyä automaatioratkaisuihin

www.emerson.com

  Kysy lisätietoja…

LinkedIn
Pinterest

Liity IMP:n yli 155 000 seuraajaan